Πολιτισμός

Στάνλεϊ Κιούμπρικ: Αφηγείται τη ζωή του στο τρέιλερ του «Kubrick by Kubrick»

Στάνλεϊ Κιούμπρικ: Αφηγείται τη ζωή του στο τρέιλερ του «Kubrick by Kubrick»
Στάνλεϊ Κιούμπρικ: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ «Kubrick by Kubrick» με τον σπουδαίο σκηνοθέτη να μιλάει για το έργο της ζωής του.

Στάνλεϊ Κιούμπρικ: Ο ίδιος ο Στάνλεϊ Κιούμπρικ αφηγείται την ιστορία της ζωής του και της φημισμένης καριέρας του στο τρέιλερ του ντοκιμαντέρ «Kubrick by Kubrick» που είναι προγραμματισμένο να κάνει πρεμιέρα στο φετινό Φεστιβάλ Κινηματογράφου Tribeca. Ο αρχικός προγραμματισμός προέβλεπε διεξαγωγή του φεστιβάλ στη Νέα Υόρκη, μεταξύ 15 και 26 Απριλίου. Το φεστιβάλ πήρε αναβολή, μετά την απαγόρευση, λόγω της πανδημίας, από τον κυβερνήτη Άντριου Κουόμο εκδηλώσεων 500 και άνω, ατόμων και, προς το παρόν, δεν έχουν ανακοινωθεί νέες ημερομηνίες.

Το ντοκιμαντέρ -σε σκηνοθεσία Grégory Monro- περιλαμβάνει αποκλειστικά γυρίσματα και συνεντεύξεις με τον Κιούμπρικ σε διάστημα 30 ετών. «(Σε) μια μυθοπλασία, χρειάζεται να έχεις σύγκρουση» λέει ο Κιούμπρικ στην εναρκτήρια σκηνή του τρέιλερ. «Αν, σε μια ιστορία, δεν υπάρχει ένα πρόβλημα, ενδέχεται σχεδόν εξ ορισμού να ΜΗΝ είναι μια ιστορία».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments