Ελλάδα

Πέτρος Τατσόπουλος – Άντζυ Σαμίου: Τρολάρισμα για τις λαϊκές αγορές

Πέτρος Τατσόπουλος – Άντζυ Σαμίου: Τρολάρισμα για τις λαϊκές αγορές
Πέτρος Τατσόπουλος - Άντζυ Σαμίου: Ο γνωστός συγγραφέας τρόλαρε την τραγουδίστρια με αφορμή μια δημοσίευση της στα Social Media.

Πέτρος Τατσόπουλος – Άντζυ Σαμίου: Η γνωστή τραγουδίστρια έχει δείξει πολλές φορές ότι ασχολείται ενεργά με την πολιτική και παρακολουθεί τις εξελίξεις. Μάλιστα στο πρόσφατο παρελθόν έχει σχολιάσει πολλές φορές τα πολιτικά γεγονότα, ενώ δεν έχει κρύψει ποτέ ότι είναι υποστηρικτρια του ΣΥΡΙΖΑ και ειδικότερα του Αλέξη Τσίπρα. Αυτή τη φορά έκανε ένα σχόλιο για το κλείσιμο των λαϊκών αγορών εξαιτίας του κορωνοϊού.

Σε πρόσφατη ανάρτηση της στο Twitter έγραψε: «Tις λαϊκές αγορές τις είχαν βάλει από παλιά στο μάτι, επί Σαμαρά. Τώρα βρήκαν ευκαιρία να τις κλείσουν και δεν πρέπει να το επιτρέψουμε ποτέ!». Ο Πέτρος Τατσόπουλος είδε το συγκεκριμένο tweet και απάντησε με τον δικό του καυστικό τρόπο ότι «στόχος τους ήταν η λαϊκή αγορά στην Καλλιδρομίου, απ’όπου τροφοδοτούνται τα Εξάρχεια».

Δείτε την ανάρτηση του Πέτρου Τατσόπουλου

«Άντζυ μου, η αλήθεια είναι πως δεν έβαλαν στο μάτι όλες τις λαϊκές αγορές. Μονάχα αυτήν της Καλλιδρομίου, από όπου τροφοδοτούνται οι αντιεξουσιαστές, χρόνια τώρα. Στην πορεία στράβωσε το σχέδιο. Πήραν σβάρνα και τις υπόλοιπες αγορές, τα άλλα έθνη, τον πλανήτη, παρά τρίχα και το ηλιακό σύστημα. Μονάχα τα Εξάρχεια δεν έπαθαν τίποτε· ο αρχικός τους στόχος. Χο χο χο. Τόσο γκαντέμηδες».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments