Ελλάδα

ΣΚΑΪ επίθεση: Επίθεση με μολότοφ στον ΣΚΑΪ τα ξημερώματα

ΣΚΑΪ επίθεση: Επίθεση με μολότοφ στον ΣΚΑΪ τα ξημερώματα
ΣΚΑΪ επίθεση: Οι αστυνομικοί με το που έφθασαν στην ΣΚΑΪ ξεκίνησαν την έρευνα προς πάσα κατεύθυνση για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών.

ΣΚΑΪ επίθεση: Επίθεση με μολότοφ σημειώθηκε στον τηλεοπτικό σταθμό του ΣΚΑΪ από αγνώστους. Η επίθεση έγινε στις 3 τα ξημερώματα από 4 κουκουλοφόρους, που έριξαν 3 μολότοφ στον όμιλο του ΣΚΑΪ  στο Φάληρο, και εξαφανίστηκαν.  Οι κουκουλοφόροι κινήθηκαν περιμετρικά του τείχους στο δυτικό τμήμα και πέταξαν τρεις μολότοφ που δεν προκάλεσαν υλικές ζημιές και εξαφανίστηκαν.

Άμεσα  ήρθε η αστυνομία στον ΣΚΑΪ με τρια περιπολικά και άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ, ενώ και η κινητοποίηση των ανδρών της ασφάλειας του σταθμού, ήταν έγκαιρη που κινήθηκαν προς το σημείο της επίθεσης προκειμένου να ελεγχθεί η κατάσταση και να τραπούν οι άγνωστοι σε φυγή.

Οι αστυνομικοί με το που έφθασαν στην ΣΚΑΪ ξεκίνησαν την έρευνα προς πάσα κατεύθυνση για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών. Όπως είπε και ο Γιώργος Αυτιάς στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ «Καλημέρα»: «Είμαστε όλοι καλά και το πρόγραμμα του σταθμού θα συνεχιστεί κανονικά.»

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments