Ελλάδα

Γιώργος Παρτσαλάκης νοσοκομείο: Συνεχίζει να νοσηλεύεται στο Τζάνειο

Γιώργος Παρτσαλάκης νοσοκομείο: Συνεχίζει να νοσηλεύεται στο Τζάνειο
Γιώργος Παρτσαλάκης νοσοκομείο: Στο Τζάνειο νοσοκομείο εξακολουθεί να νοσηλεύεται ο ηθοποιός, Γιώργος Παρτσαλάκης, με οξύ στεφανιαίο σύνδρομο.

Γιώργος Παρτσαλάκης νοσοκομείο: Στο Τζάνειο νοσοκομείο εξακολουθεί να νοσηλεύεται ο αγαπημένος ηθοποιός, Γιώργος Παρτσαλάκης. με οξύ στεφανιαίο σύνδρομο. Η κατάσταση της υγείας του κρίνεται σοβαρή, αλλά σταθερή και ελεγχόμενη. Όλα ξεκίνησαν όταν το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου ο Γιώργος Παρτσαλάκης ένιωσε έντονη αδιαθεσία και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, και συγκεκριμένα στη μονάδα εμφραγμάτων στην καρδιολογική κλινική του Τζάνειου Νοσοκομομείου.

Εκεί αναμένεται αύριο, Τρίτη του Πάσχα, να υποβληθεί σε αγγειοπλαστική.

Πριν από λίγες μέρες ο ηθοποιός είχε δηλώσει σε τηλεοπτική συνέντευξη ότι έχει φοβηθεί από την κατάσταση που επικρατεί με τον κορωνοϊό: «Έχω φοβηθεί πάρα πολύ γιατί έχω τρία αδέλφια και έναν γαμπρό που είμαστε στην ομάδα υψηλού κινδύνου. Επειδή δεν μπορώ να αντέξω άλλον θάνατο, θέλω να φύγω εγώ και μετά όλοι οι άλλοι, για αυτόν τον λόγο και φοβάμαι. Μένω στο διπλανό διαμέρισμα με τον γιο μου τον μεγάλο, ο οποίος βγαίνει και ψωνίζει. Μου μαγειρεύουν. Επειδή νιώθω ότι κινδυνεύω εγώ και επειδή είναι ανέφικτο να μην αγκαλιάζω τα παιδιά μου, τα αγκαλιάζω».

Ο Γιώργος Παρτσαλάκης γεννήθηκε στα Καλουδιανά Κισσάμου στα Χανιά το 1951. Αποφοίτησε το 1973 από τη δραματική σχολή του Πέλλου Κατσέλη. Τα πρώτα χρόνια της καριέρας του εργάστηκε στο θέατρο ενώ έκανε και κάποιες εμφανίσεις στον κινηματογράφο. Έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από πρωταγωνιστικούς ρόλους σε διάφορες σειρές της ιδιωτικής τηλεόρασης.

Μία από τις πιο επιτυχημένες τηλεοπτικές δουλειές του είναι η κωμική σειρά “Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή” όπου υποδυόταν τον Μάκη. Μετά την επιτυχία της σειράς ακολούθησαν διάφορες κωμικές σειρές όπως “Θα σε δω στο πλοίο”, “Miss Νταίζη”, “Ελλάς το μεγαλείο σου”, “Έρωτας με επιδότηση Ο.Γ.Α.” και “Μου το κρατάς μανιάτικο”. Από το 2017 μέχρι το 2019 είχε έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στην καθημερινή δραματική σειρά “Το Τατουάζ“. Από τον Σεπτέμβριο του 2019 μέχρι σήμερα πρωταγωνιστεί στην καθημερινή σειρά “8 Λέξεις”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments