Οικονομία

Virgin Australia κορωνοϊός: Ανακοίνωσε στάση πληρωμών

Virgin Australia κορωνοϊός: Ανακοίνωσε στάση πληρωμών
Virgin Australia κορωνοϊός: Η αεροπορική εταιρεία ανακοίνωσε ότι κηρύσσει στάση πληρωμών, εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού.

Virgin Australia κορωνοϊός: Η αεροπορική εταιρεία Virgin Australia ανακοίνωσε σήμερα ότι κηρύσσει στάση πληρωμών, αποτελώντας την πρώτη μεγάλη αεροπορική εταιρεία η οποία καταρρέει εξαιτίας του σοκ της παγκόσμιας πανδημίας του κορωνοϊού. Ειδικότερα σε ενημέρωσή της προς τις χρηματιστηριακές αρχές της Αυστραλίας, η διεύθυνση της αυστραλιανής Βέρτζιν διαβεβαιώνει πάντως ότι θέλει να συνεχίσει τις πτήσεις της ενόσω η τύχη της θα επαφίεται σε δικαστικούς διαχειριστές.

Η Virgin Australia Airlines Pty Ltd , που συνήθως αναφέρεται ως Virgin Australia , είναι μία από τις μεγαλύτερες αεροπορικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην Αυστραλία. Ξεκίνησε τις υπηρεσίες του στις 31 Αυγούστου 2000 ως Virgin Blue , με δύο αεροσκάφη σε μία μόνο διαδρομή.  Ξαφνικά βρέθηκε ως μια μεγάλη αεροπορική εταιρεία στην εγχώρια αγορά της Αυστραλίας μετά την κατάρρευση της Ansett Australia τον Σεπτέμβριο του 2001. Από τότε η αεροπορική εταιρεία έχει αναπτυχθεί για να εξυπηρετήσει άμεσα 42 πόλεις στην Αυστραλία, από κόμβους στο Μπρίσμπεϊν , τη Μελβούρνη και το Σίδνεϊ .

Η αεροπορική εταιρεία εδρεύει ιδρύθηκε από τον Βρετανό επιχειρηματία Richard Branson και τον πρώην διευθύνοντα σύμβουλο Brett Godfrey.

Το 2011, η αεροπορική εταιρεία υπέστη τεράστιο μετασχηματισμό. Αυτό περιελάμβανε την εισαγωγή ενός νέου χρώματος αεροσκάφους, νέων στολών και νέων επιλογών μενού επί του σκάφους. Νέα αεροσκάφη μεγάλου αμαξώματος αποκτήθηκαν για χρήση για να ανταγωνιστούν την Qantas και την ανάπτυξη της επιχειρηματικής τάξης σε όλο το δίκτυο της Virgin Australia.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments