Lifestyle

Κωνσταντίνος Αργυρός κορωνοϊός: Πήγε για τρέξιμο και έπεσε σε μπλόκο αστυνομικών [vid]

Κωνσταντίνος Αργυρός κορωνοϊός: Πήγε για τρέξιμο και έπεσε σε μπλόκο αστυνομικών [vid]
Κωνσταντίνος Αργυρός κορωνοϊός: Ο γνωστός τραγουδιστής περνά τις μέρες της καραντίνας βάζοντας στη καθημερινότητά του έντονη σωματική άσκηση.

Κωνσταντίνος Αργυρός κορωνοϊός: Ξαφνικό έλεγχο από την αστυνομία δέχθηκε ο Κωνσταντίνος Αργυρός στο Ζάππειο, σύμφωνα με δημοσίευμα του εβδομαδιαίου περιοδικού «You». Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, «ασυνήθιστος να μένει χωρίς δραστηριότητες και μακριά από τις μουσικές σκηνές, ο αγαπημένος τραγουδιστής βρίσκεται και εκείνος σε κατ’ οίκον περιορισμό τις τελευταίες 20 ημέρες στο σπίτι του στο Κολωνάκι και προσπαθεί με κάθε τρόπο να σπάσει τη ρουτίνα.

Παίζοντας συχνά μουσική στο πιάνο ή στην κιθάρα, μιλώντας με φίλους και την οικογένειά του στο τηλέφωνο, βλέποντας ταινίες, παίζοντας με τις ώρες στο play station, διαβάζοντας και πάντα κάνοντας γυμναστική μέσα στο σπίτι.Προς χάριν των θαυμαστριών του στα social media μάς έδειξε και το ταλέντο του στη μαγειρική, φτιάχνοντας όμως συνταγές με ελάχιστες θερμίδες και απολύτως υγιεινές, με προτίμηση στα ψητά ψάρια με λαχανικά.

Απ’ ό,τι διαπιστώσαμε από τα βίντεο που ανεβάζει στα social media, δεν φαίνεται να έχει δίπλα του κάποια γυναικεία συντροφιά, εκτός αν έχει βρει και πάλι τρόπο να μας το κρατήσει κρυφό. Σε μία από τις ελάχιστες εξόδους του, ο φωτογραφικός φακός τού YOU τον εντόπισε στο Ζάππειο με δύο κολλητούς του φίλους να… λιάζεται στα σκαλοπάτια του Μεγάρου. Ο Κωνσταντίνος πήγε με τα πόδια από το Κολωνάκι στον Εθνικό Κήπο για τζόκινγκ και στο τέλος, επειδή η μέρα ήταν ηλιόλουστη, αποφάσισε να πάρει λίγες δόσεις… βιταμίνης D. Η παραμονή κράτησε μόνο λίγα λεπτά, κάποιοι τον αναγνώρισαν αλλά εκείνος αναγκαστικά τους κράτησε σε… απόσταση και λίγο αργότερα πήρε πάλι τον δρόμο της επιστροφής πεζός.

Τα μέτρα είναι αυστηρά για όλους και ο τραγουδιστής δεν θα αποτελούσε εξαίρεση. Έτσι δέχτηκε, όπως και άλλοι γύρω του, τον καθιερωμένο έλεγχο από τους αστυνομικούς. Ήταν προετοιμασμένος, δεν ένιωσε καμία έκπληξη και βρέθηκε καθόλα νόμιμος επιδεικνύοντας το γραπτό μήνυμα για μετακίνηση με κωδικό για άθληση, ενώ αφού έδειξε την ταυτότητά του, ο αστυνομικός που ωστόσο είχε προλάβει να τον αναγνωρίσει, αποφάσισε να αποχωρήσει».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments