Πολιτική

Νίκος Δένδιας Πρωτομαγιά: Το αισιόδοξο μήνυμα που έστειλε ο υπουργός Εξωτερικών

Νίκος Δένδιας Πρωτομαγιά: Το αισιόδοξο μήνυμα που έστειλε ο υπουργός Εξωτερικών
Νίκος Δένδιας Πρωτομαγιά: Δείτε τι έγραψε ο υπουργός Εξωτερικών στο Twitter.

Νίκος Δένδιας Πρωτομαγιά: Ο υπουργός Εξωτερικών μέσα από νεα του ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, περνάει το δικό του ξεχωριστό μήνυμα εν μέσω Πρωτομαγιάς στο οποίο μας καλεί να μείνουμε σπίτι και ασφαλείς αυτή την Πρωτομαγιά, έτσι ώστε οι επόμενοι μήνες να είναι καλύτεροι. Συγκεκριμένα έγραψε ο κ. Δένδιας:

“Καλημέρα και καλό μήνα! Αυτήν την 1η Μαΐου μένουμε ασφαλείς, καθώς οι εκδηλώσεις για την εργατική Πρωτομαγιά έχουν μεταφερθεί και ισχύουν οι περιορισμοί στις μετακινήσεις”, επισημαίνει ο κ. Δένδιας. “Με ατομική υπευθυνότητα συμβάλλουμε στο να είναι καλύτεροι οι επόμενοι μήνες”, συμπληρώνει.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες ημέρες σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό «ΣΤΑΡ», ο κ. Δένδιας καυτηρίασε την τουρκική συμπεριφορά στο Αιγαίο και στην Ανατολική Μεσόγειο, τονίζοντας πως δεν προσιδιάζει σε ένα σύγχρονο κράτος το οποίο έχει την πρόθεση να γίνει μέλος της ευρωπαϊκής οικογένειας, να σεβαστεί δηλαδή το συνολικό πλαίσιο των αξιών που η ΕΕ προσυπογράφει. Ειδικότερα, αναφέρθηκε στις παραβιάσεις των ελληνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων και της ελληνικής κυριαρχίας με υπερπτήσεις πάνω από τα νησιά, στις έρευνες στην κυπριακή ΑΟΖ και στα κυπριακά χωρικά ύδατα, στη λεκτική προκλητικότητα, επισημαίνοντας πως όλα αυτά δεν βοηθούν τη σχέση μας με την Τουρκία ούτε την ίδια την Τουρκία.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments