Lifestyle

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Όταν πέταξε τα ρούχα της και ανέβηκε στην ταράτσα για ηλιοθεραπεία

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Όταν πέταξε τα ρούχα της και ανέβηκε στην ταράτσα για ηλιοθεραπεία
Ντορέττα Παπαδημητρίου: Η όμορφη ηθοποιός και μητέρα δύο αγοριών δε σταματά να εντυπωσιάζει με το καλογυμνασμένο της σώμα.

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου είναι μία από τις πιο όμορφες και δημοφιλείς Ελληνίδες ηθοποιούς και δεν διστάζει να το δείχνει. Γιατί να το κρύβει άλλωστε.

Η ίδια, είχε πραγματοποιήσει μια φωτογράφιση «φωτιά» για το περιοδικό DownTown, ενώ είναι το ίδιο εντυπωσιακή και στις καλοκαιρινές της πόζες.

Σε παλιότερη ανάρτησή της την είδαμε να κάνει ηλιοθεραπεία με το μαγιό της στην ταράτσα του σπιτιού της, όπου διακρίνεται το καλοσχηματισμένο της κορμί, καθώς δεν χάνει ποτέ τη φόρμα της. Αν και μητέρα δύο αγοριών, η Ντορέττα διαθέτει ένα αξιοζήλευτο γυμνασμένο σώμα!

Ντορέττα Παπαδημητρίου

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Η ανάρτηση και η… ηλιοθεραπεία.

Δείτε την ανάρτηση της Ντορέττας Παπαδημητρίου στο Instagram, τι γράφει στη λεζάντα της φωτογραφίας, καθώς και τα χιλιάδες σχόλια από τους followers της: «Την κάναμε ταράτσα. Κι ας έχει λίγη συννεφιά. Θα βγει ο ήλιος ,πού θα πάει..», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα.

Ντορέττα Παπαδημητρίου:

Η Ντορέττα (Θεοδώρα) Παπαδημητρίου είναι Ελληνίδα ηθοποιός, παρουσιάστρια και πρώην αθλήτρια του στίβου.Έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο ως ηθοποιός στις αρχές του 2000 στην καθημερινή σειρά Απαγορευμένη Αγάπη στο Mega. Ακολούθησε ένα πέρασμα από την κωμική σειρά του ANT1 “Λευκός Οίκος” το 2003 ενώ τη σεζόν 2003-2004 πρωταγωνίστησε στη σειρά “Σχεδόν Ποτέ” στη NET. Την ίδια περίοδο συμμετείχε στα τελευταία επεισόδια της δραματικής σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, Κλείσε τα μάτια. Αυτό ήταν μόνο η αρχή για την ηθοποιό καθώς ακολούθησαν πολλοί άλλοι ρόλοι καθώς και τηλεοπτικές συμμετοχές ως παρουσιάστρια.

Γεννήθηκε στην Αθήνα στις 15 Οκτωβρίου του 1979 όπου και πέρασε τα παιδικά της χρόνια. Τελειώνοντας το σχολείο ξεκίνησε να σπουδάζει στο Τμήμα Πολιτικών Επιστημών και Δημόσιας Διοίκησης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Παράλληλα με τις σπουδές της στο πανεπιστήμιο ξεκίνησε να σπουδάζει και υποκριτική στη Δραματική Σχολή Ίασμος του Βασίλη Διαμαντόπουλου. Κατά τη διάρκεια της εφηβείας της μέχρι τα 22 της χρόνια, υπήρξε πρωταθλήτρια στη ρυθμική γυμναστική και τον στίβο. Εκπροσώπησε την Εθνική Ομάδα ως και το 2002, με συμμέτοχες σε πανευρωπαϊκά πρωταθλήματα, ενώ αναδείχθηκε Βαλκανιονίκης με την Εθνική Ομάδα Νεανίδων το 1992.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments