Ελλάδα

Κορωνοϊός δομή φιλοξενίας Γλυφάδα: Θετικός στον ιό ένας 20χρονος

Κορωνοϊός δομή φιλοξενίας Γλυφάδα: Θετικός στον ιό ένας 20χρονος
Κορωνοϊός δομή φιλοξενίας Γλυφάδα: Ένας 20χρονος θετικός στον κορωνοϊο εντοπίστηκε σε δομή φιλοξενίας στη Γλυφάδα.

Κορωνοϊός δομή φιλοξενίας Γλυφάδα: Θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε ένας 20χρονος αιτών άσυλο σε ξενοδοχείο της Γλυφάδας, που λειτουργεί ως δομή φιλοξενίας. Σύμφωνα με την ΠΟΕΔΗΝ, ο νεαρός μεταφέρθηκε το βράδυ της Πέμπτης από τη συγκεκριμένη δομή στο νοσοκομείο ΝΙΜΤΣ, όπου διαπιστώθηκε ότι είναι θετικός στον ιό.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό, εάν υπάρχουν και άλλα θετικά κρούσματα του ιού στη δομή. Να τονίσουμε πως στο νοσοκομείο ΝΙΜΤΣ βρίσκονται και 13 ασθενείς από την κλινική «Ταξιάρχαι», ενώ έχουν μεταφερθεί ακόμη πέντε ασθενείς από το 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο, μετά τη διασπορά που σημειώθηκε τις προηγούμενες ημέρες στη Β5 παθολογική κλινική, από ασυμπτωματικό ασθενή.

Θετικός και εργαζόμενος στα τρόλεϊ

Αναστάτωση επικρατεί και ανάμεσα στους εργαζομένους στα τρόλεϊ, μετά τον εντοπισμό οδηγού που βρέθηκε να είναι θετικός στον ιό, έπειτα από έντονη αδιαθεσία που ασθάνθηκε. Ειδικότερα, ο εν λόγω οδηγός αφού αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία χθες Πέμπτη, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο για έλεγχο, στον οποίο εντοπίστηκε ότι είναι θετικός στη νόσο του κορωνοϊού. Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες των εργαζομένων, παρουσιάζει πυρετό αλλά τα συμπτώματά του είναι ήπια.

Ο οδηγός προέρχεται από το αμαξοστάσιο της Νέας Φιλαδέλφειας, στο οποίο ύστερα από την ιχνηλάτηση των επαφών του που έγινε κατόπιν των εργαστηριακών του εξετάσεων, έχουν τεθεί σε καραντίνα για προληπτικούς λόγους ακόμα δέκα εργαζόμενοι, οι οποίοι είχαν έρθει σε επαφή μαζί του. Να σημειωθεί ότι αυτό είναι το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα σε οδηγό τρόλεϊ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments