Lifestyle

Βίκυ Παγιατάκη Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Δευτέρα 11 Μαΐου 2020

Βίκυ Παγιατάκη Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Δευτέρα 11 Μαΐου 2020
Βίκυ Παγιατάκη Ζώδια: Η αστρολόγος που μας έμαθε τα ζώδια μέσα από η συχνότητα του OPEN παρουσιάζει αναλυτικά τις προβλέψεις της για σήμερα Δευτέρα 11 Μαΐου 2020.

Βίκυ Παγιατάκη Ζώδια: Αισθηματικά, οικονομικά, οικογένεια, εργασία είναι τομείς που απασχολούν καθημερινά τους ανθρώπους. Πως θα είμαι καλά στη σχέση μου; Τι πρέπει να κάνω για να πάει καλά η δουλειά μου; Είναι μερικά από τα ερωτήματα που συνεχώς μας βασανίζουν.

Μαζί με όλα τα παραπάνω το τελευταίο διάστημα ήρθε και η υγεία να χτυπήσει το δικό της «καμπανάκι». Ο άνθρωπος ζει με συνεχείς σκέψεις, με θέματα που επιζητά να λύσει προκειμένου να προχωρήσει το επόμενο βήμα και να καλυτερεύσει τη ζωή του. Η αστρολόγος Βίκυ Παγιατάκη έχει όλες τις απαντήσεις που χρειάζεσαι για να λύσεις ότι σε απασχολεί.

Η ανάδρομη πορεία του Κρόνου που βρίσκεται στον Υδροχόο φέρνει αναθεωρήσεις και επαναπροσδιορισμούς κυρίως ως προς τους επαγγελματικούς στόχους. Στην περίπτωση που μέχρι τώρα οι επιδιώξεις δεν είχαν φέρει κάποιο ικανοποιητικό αποτέλεσμα τώρα θα γίνει το βήμα να αλλάξει η κατεύθυνση και να διαφοροποιηθούν οι βλέψεις.

Ο Ερμής βρίσκεται στον Ταύρο και σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη που βρίσκεται στον Υδροχόο, είναι μία δύσκολη όψη που θα φέρει εντάσεις στις συζητήσεις και γενικότερα στις επαφές. Κάποιοι δεν θα είναι σε θέση να ελέγξουν το πείσμα και την αδιαλλαξία τους, ενδεχομένως να προσπαθήσουν να υπερισχύσουν με τρόπο που ίσως να δημιουργήσει ρήξεις.

Δείτε τις προβλέψεις της αστρολόγου

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments