Ελλάδα

Ελένη Γιαμαρέλλου: Καυστική ανάρτηση από τον Πέτρο Τατσόπουλο – «Το πρωί λοιμωξιολόγος, το βράδυ ξεματιάστρα»

Ελένη Γιαμαρέλλου: Καυστική ανάρτηση από τον Πέτρο Τατσόπουλο – «Το πρωί λοιμωξιολόγος, το βράδυ ξεματιάστρα»
Ελένη Γιαμαρέλλου: Ο Πέτρος Τατσόπουλος με ανάρτησή του στο Facebook καυτηρίασε τα όσα είπε η λοιμωξιολόγος για την θεία κοινωνία και τον κορωνοϊό.

Ελένη Γιαμαρέλλου: Το πρωί της Πέμπτης η γνωστή λοιμωξιολόγος μίλησε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ για την πορεία του κορωνοϊού στη χώρα μας. Σε ερώτηση που δέχθηκε σχετικά με το αν ο ιός μεταδίδεται με τη θεία κοινωνία, η Ελένη Γιαμρέλλου έδωσε αρνητική απάντηση. Δεν είναι η πρώτη φορά που η γιατρός δίνει μια τέτοια απάντηση σχετικά με το θέμα. Αυτή η άποψη ξεσήκωσε και πάλι πολλές αντιδράσεις στον απλό κόσμο, αλλά και την επιστημονική κοινότητα.

Ένας από τους ανθρώπους που αντέδρασαν στα λόγια της Γιαμαρέλλου είναι και ο Πέτρος Τατσόπουλος. Ο πρώην βουλευτής τοποθετήθηκε από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook. Ο συγγραφέας χρησιμοποίσε βαρείς χαρακτηρισμούς για το πρόσωπό της, καταλήγοντας στο «Σκοπεύει να αποδοκιμάσει κάποιος αυτό το νούμερο ή απλώς είναι Πέμπτη κι έχει λιακάδα; Ελλάδα 2020. Ξεφτίλα και ντροπή».

Η ανάρτησή του:

«”Εδώ δεν ισχύει η έννοια της επιστήμης”, μας λέει η κυρία Γιαμαρέλλου για τη θεία μετάληψη, “ισχύει η έννοια του μυστηρίου”. Όπως λέμε: το πρωί είμαι λοιμωξιολόγος και το βράδυ ξεματιάστρα. Οι συνάδελφοί της λοιμωξιολόγοι τι λένε; Εξοργίζονται με αυτές τις άθλιες κι επικίνδυνες δηλώσεις της κυρίας ή έλα μωρέ, εδώ είναι Μπαλκάνια, λέμε και καμιά μπαρούφα παραπάνω; Ο Ιατρικός Σύλλογος; Η κυβέρνηση;

Εμάς όλους, που δεν πιστεύουμε στην… part time επιστήμη και κινδυνεύουμε από τον υποχρεωτικό συγχρωτισμό με τους κρετίνους στα μέσα μαζικής μεταφοράς, μας σκέφτεται κανείς; Σκοπεύει να αποδοκιμάσει κάποιος αυτό το νούμερο ή απλώς είναι Πέμπτη κι έχει λιακάδα; Ελλάδα 2020. Ξεφτίλα και ντροπή».

Δείτε την ανάρτησή του

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments