Ελλάδα

Ο Τράγκας απασφάλισε: Απίστευτες καταγγελίες από τον δημοσιογράφο

Ο Τράγκας απασφάλισε: Απίστευτες καταγγελίες από τον δημοσιογράφο
Ο Τράγκας απασφάλισε: Με ένα άρθρο του 2300 λέξεων επιτίθεται σε όσους θέλουν να τον φιμώσουν.

Ο Τράγκας απασφάλισε: Σε ένα άρθρο 2300 λέξεων ο γνωστός δημοσιογράφος Γιώργος Τράγκας επιτίθεται σε όλους όσους θέλουν να τον φιμώσουν για όσα ισχυρίζεται σχετικά με την δράση λοιμωξιολόγων και την υπόθεση της πανδήμιας του κορωνοϊού covid-19. Στο άρθρο του ο Γιώργος Τράγκας επισημαίνει ότι η κυβέρνηση πίεσε τον ραδιοφωνικό σταθμό Παραπολιτικά στον οποίο εργαζόταν να λήξει τη συνεργασία που είχε μαζί του, ενώ όπως λέει θέλουν να τον κόψουν και από την τηλεόραση. “Οι κύριοι του Μαξίμου με πρωτοφανή πολιτικό εκβιασμό, με νοοτροπία Κιμ Γιονγκ Ουν πέτυχαν να διακοπεί το συμβόλαιό μου στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ FM.

Μετά από 4 δημιουργικά χρόνια και μετά την πτώση της προηγούμενης κυβέρνησης, οι νεότευκτοι του Μαξίμου επενέβησαν βιαίως και απαίτησαν να πάψει να μεταδίδεται η πρώτη σε ακροαματικότητα ραδιοφωνική εκπομπή του σταθμού, η οποία μεταδίδεται ταυτόχρονα σε δεκάδες περιφερειακούς και ομογενειακούς σταθμούς.

Η πρεμούρα αυτή, όπως έχω αναλύσει, έχει να κάνει με την επερχόμενη ισοπέδωση της ελληνικής οικονομίας, με το 5ο μνημόνιο και με τις δουλειές που στήνει η Σαγράδα Φαμίλια. Επίσης έχει να κάνει με το πιθανότατο ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, πριν η φτώχεια γκρεμίσει τις δημοσκοπήσεις και το υγειονομικό αφήγημα του κου Πρωθυπουργού. Tα τελευταία 24ωρα αισθάνομαι την ανάσα και τη δύναμη ενός φασιστικού μηχανισμού που θέλει να ακυρώσει κάθε ίχνος δημοσιογραφικής και πολιτικής λειτουργίας μου.

Πέραν της ωμής φασιστικής επεμβάσεως στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ FM, επιχειρούν να εμποδίσουν την παρουσία μου σε όλη την μπάντα των FM. Επικοινωνούν – όπως μαθαίνω – με διάφορους σταθμούς και τους υπενθυμίζουν τα δάνειά τους, τις υποχρεώσεις τους, καθώς και το διαφημιστικό budget που θα χάσουν, αν έρθουν σε επαφή μαζί μου. Ουσιαστικά τους απειλούν – όπως μου λένε – με αντίποινα που άπτονται της οικονομικής λειτουργίας τους” γράφει χαρακτηριστικά.

“Μαθαίνω, έτσι μου λένε, ότι ο ιός του ολοκληρωτισμού θέλει να με φιμώσει. Κάποιοι που δεν αντέχουν την κριτική. Μέλη της οικογένειας, ανιψιοί, αδελφοί και ξάδελφοι, επιθυμούν διακαώς να απομακρυνθώ από όλα τα μέσα ενημέρωσης. Απευθείας, εντελώς εκβιαστικά ή με έμμεσες πιέσεις, επιχειρούν να διακόψω τις ραδιοφωνικές εκπομπές μου και να απομακρυνθώ από όλες τις τηλεοπτικές γωνίες.

Ενοχλούνται με όσα λέω , με όσα ψάχνω, με όσα φέρνω στο φως, τόσο για τους λοιμωξιολόγους, όσο και για τους κυβερνητικούς. Τόσο για την υγειονομική χούντα και τους επιχορηγούμενους από φαρμακοβιομηχανίες πατερούληδες, όσο και για τη γενικότερη κατάσταση της οικονομίας, η οποία ενταφιάζεται πλήρως από την κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Δεν είναι η πρώτη φορά, στον μισό και πλέον αιώνα που κάνω αυτή τη δουλειά, που αντιμετωπίζω τέτοιου είδους φασιστικές επιθέσεις, έχοντας τη στήριξη μόνο του κοινού και ορισμένων από τους συναδέλφους μου”.

Στο άρθρο του ο Γιώργος Τράγκας επιτίθεται για ακόμη μια φορά στον Σωτήρη Τσιόδρα, ενώ κάνει αναφορές και στις τουρκικές διεκδικήσεις και το σχέδιό τους που προχωρά σύμφωνα με τη συμφωνία που έχουν με τη Λιβύη.

“Ο γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ, ο κος Γενς Στόλτενμπεργκ με ανακοίνωσή του, στηρίζει το καθεστώς της Τριπόλεως του κου Σάρατζ. Δηλαδή η Ατλαντική Συμμαχία για πρώτη φορά βγαίνει ανοιχτά και υποστηρίζει τον φιλότουρκο, ηγέτη της Λιβύης. Αυτό σημαίνει, ότι η Άγκυρα προχωρεί στην εμπέδωση της αποκλειστικής οικονομικής ζώνης Τουρκίας – Λιβύης, δηλαδή όπως προανήγγειλε ο υπουργός Ενέργειας της Τουρκίας, εντός ολίγου θα κατατεμαχίσουν την τουρκική υφαλοκρηπίδα και θα διανείμουν άδειες για έρευνες και γεωτρήσεις.

Μέσα στο δίμηνο lockdown που κατέστρεψε την Ελλάδα, οι Τούρκοι προωθούν την αλλαγή ή αν θέλετε τον εκσυγχρονισμό της Λωζάνης. Ήδη αποχώρησαν από τα θαλάσσια οικόπεδα της Κύπρου, η Αμερικανική Exxon Mobil, η Ιταλική ENI και όλες οι εταιρίες πετρελαίων. Εκεί παραμένουν μόνο οι Τούρκοι, οι οποίοι ελέγχουν πλέον όλη τη θαλάσσια περιοχή.

Είναι εκπληκτικό το γεγονός, ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη, πέραν ανακοινώσεων και δηλώσεων του υπουργείου Εξωτερικών, δεν έχει κινητοποιηθεί σε διεθνείς οργανισμούς, αποκρούοντας, αναχαιτίζοντας την εμπέδωση της παράνομης, αποκλειστικής ζώνης Τουρκίας –Λιβύης. Η Άγκυρα κατοχύρωσε τόσο στα Ηνωμένα Έθνη, όσο και στο ΝΑΤΟ, τα δικαιώματά της επί της ελληνικής υφαλοκρηπίδας.

Η μοιραία υπάρχουσα κυβέρνηση, πέραν διαφόρων λόγων και δηλώσεων, δεν έχει κάνει απολύτως τίποτα. Ουσιαστικά παραδίδει την ανατολική Μεσόγειο και το Αιγαίο στον έλεγχο των Τούρκων. Αφήνει το Καστελόριζο απροστάτευτο και επιτρέπει στην τουρκική πλευρά, να προωθεί όλα τα σχέδιά της.

Οι Τούρκοι εδώ και καιρό, ενώ η κυβέρνηση Μητσοτάκη σιωπά και απλά θέλει να παραμείνει στην εξουσία με πρόωρες εκλογές, προωθούν όλες τις διεκδικήσεις τους. Τα τελευταία 24ωρα επιχειρούν να θέσουν θέμα κυριαρχίας στην Κρήτη και σε άλλα 12 ελληνικά νησιά. Μάλιστα λένε, ότι θα πάνε στη Χάγη να διεκδικήσουν τα ¾ της Μεγαλονήσου.

Επικαλούνται τη συμφωνία του Λονδίνου, του 1913, η οποία παραχώρησε τα ¾ της Κρήτης στην Τουρκία και ισχυρίζονται ότι η Ελλάδα κατά παράβαση των συνθηκών κατέλαβε ολόκληρο το νησί. Επικαλούνται ότι στη συνθήκη του Λονδίνου, δεν καθορίζεται ότι η Κρήτη παραχωρείται στην Ελλάδα και λένε ότι με αυτή έπρεπε να πάρουμε μόνο το ¼ του νησιού, ενώ 14 νησιά και βραχονησίδες γύρω από τη Μεγαλόνησο, παρέμειναν στην κυριαρχία της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments