Διεθνή

Ισραήλ: Νεκρός εντός της οικίας του βρέθηκε ο Κινέζος Πρέσβης

Ισραήλ: Νεκρός εντός της οικίας του βρέθηκε ο Κινέζος Πρέσβης
Ισραήλ: Ο Κινέζος πρέσβης βρέθηκε νεκρός σήμερα στην οικία του, στο Ισραήλ.

Ισραήλ: Ο πρεσβευτής της Κίνας στο Ισραήλ βρέθηκε σήμερα νεκρός στο σπίτι του που βρίσκεται σε προάστιο του Τελ Αβίβ, δήλωσε εκπρόσωπος της ισραηλινής αστυνομίας. Αυτός δεν σχολίασε περαιτέρω σχετικά με τα αίτια θανάτου του πρεσβευτή Ντου Ουέι, ο οποίος ήταν 57 ετών και έγινε πρεσβευτής της Κίνας στο Ισραήλ τον Φεβρουάριο, σύμφωνα με τον ιστότοπο της πρεσβείας.

«Στο πλαίσιο της τακτικής διαδικασίας, αστυνομικές μονάδες βρίσκονται εκεί», πρόσθεσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας. Το ισραηλινό τηλεοπτικό δίκτυο Channel 12 TV μετέδωσε επικαλούμενο αξιωματούχους των υπηρεσιών πρώτων βοηθειών, οι οποίοι δεν κατονομάστηκαν, ότι οι πρώτες ενδείξεις είναι ότι ο Ντου πέθανε στον ύπνο του από φυσικά αίτια.

Ο πρέσβης Du Wei, που ήταν 57 ετών, ανέλαβε τη θέση του πρέσβη της Κίνας στο Ισραήλ τον περασμένο Φεβρουάριο. Παλαιότερα είχε υπηρετήσει ως πρέσβης της Κίνας στην Ουκρανία. Η εφημερίδα Jerusalem Post αναφέρει στη διαδικτυακή της έκδοση πως η κινεζική πρεσβεία δεν έχει ακόμη επιβεβαιώσει τον θάνατο του πρέσβη. Το ραδιόφωνο του στρατού μετέδωσε πως προς στιγμής δεν έχουν εντοπιστεί ίχνη πάλης ή εγκληματικής ενέργειας, με τις Αρχές να θεωρούν επικρατέστερο το σενάριο παθολογικού θανάτου. Ο Κινέζος πρέσβης είναι παντρεμένος και πατέρας ενός παιδιού, ωστόσο η οικογένειά του δεν τον ακολούθησε στο Ισραήλ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments