Πολιτισμός

Gregory Tyree Boyce: Βρέθηκε νεκρός μαζί με τη σύντροφό του

Gregory Tyree Boyce: Βρέθηκε νεκρός μαζί με τη σύντροφό του
Gregory Tyree Boyce: Νεκρός μαζί με τη σύντροφό του στο διαμέρισμά τους στο Λας Βέγκας, βρέθηκε ο ηθοποιός Gregory Tyree Boyce. Aναμένονται τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων.

Gregory Tyree Boyce: Ο ηθοποιός της επιτυχημένης ταινίας «Twilight», Gregory Tyree Boyce και η 27χρονη σύντροφός του βρέθηκαν νεκροί στο διαμέρισμά τους στο Λας Βέγκας την περασμένη εβδομάδα. Το ζευγάρι έφυγε από τη ζωή στις 13 Μαΐου, αλλά ο θάνατός τους έγινε γνωστός μόλις τις τελευταίες ώρες.

Aναμένονται τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων του ζευγαριού.

Ο ηθοποιός Gregory Tyree Boyce συμμετείχε στην πρώτη ταινία «Twilight» το 2008. Ενσάρκωσε τον Tyler Crowley, ο οποίος ήταν ερωτευμένος με την Κρίστεν Στιούαρτ ως «Bella Swan». Ο Boyce είχε μετακομίσει στο Λας Βέγκας για να φροντίζει την μητέρα του, αλλά ταξίδευε συχνά στο Λος Άντζελες για την υποκριτική του καριέρα αλλά και για να βλέπει την κόρη του.

Πριν πεθάνουν, ο Boyce και η Adepoju προετοίμαζαν το νέο εστιατόριο τους, σύμφωνα με τη μητέρα του 30χρονου, Lisa Wayne, η οποία σε ανάρτηση που έκανε στο Facebook ανέφερε ότι ο γιος της ήταν ο καλύτερος σεφ. «Είμαι άρρωστη χωρίς εσένα, είμαι κομμάτια, είμαι χαμένη, πονάω» , έγραψε χαρακτηριστικά. Η αιτία του θανάτου τους δεν έχει ακόμη διευκρινιστεί, ενώ αναμένονται τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων του ζευγαριού.

“Ήταν ένας άνθρωπος που αγαπούσε τη ζωή και απίστευτα θετικός… υπερδραστήριος, ευφυής και του άρεσαν τα πάρτι. Θα μου λείψει. Ήταν ένας από τους πιο αστείους φίλους μου στο Λος Άντζελες και έκανε την εμπειρία μου αξέχαστη”, λέει φίλος του. Σημειώνεται πως με τη σύντροφό του ήταν μαζί λίγο περισσότερο από ένα χρόνο. Τόσο η 27χρονη άφησε πίσω της έναν γιο, όσο και ο 30χρονος τη 10χρονη κόρη του Alaya.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments