Αθλητισμός

Ντάμιαν Σιμάνσκι ΑΕΚ: Σε καλό δρόμο η παραμονή του Πολωνού μέσου στην «Ένωση»

Ντάμιαν Σιμάνσκι ΑΕΚ: Σε καλό δρόμο η παραμονή του Πολωνού μέσου στην «Ένωση»
Ντάμιαν Σιμάνσκι ΑΕΚ: Οι «Κιτρινόμαυροι» συνεχίζουν τις επαφές τους με την Αχμάν Γκρόζνι, με τους Ρώσους να εμφανίζονται τελευταία διαλλακτική στον τρόπο πληρωμής της ρήτρας για την παραχώρηση των δικαιωμάτων του 25χρονου χαφ.

Ντάμιαν Σιμάνσκι ΑΕΚ: Είναι ένας από τους παίκτες που στο δεύτερο μισό εντυπωσίασαν στην ΑΕΚ με τις εμφανίσεις τους είναι αναμφίβολα ο Νταμιάν Σιμάνσκι. Ο Πολωνός χαφ ήρθε στην Αθήνα τον περασμένο Ιανουάριο και μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα κατάφερε να κερδίσει τον Μάσιμο Καρέρα και το επιτελείο του, με τον Ιταλό προπονητή να του δίνει φανέλα βασικού.

Ο δανεισμός του Πολωνού ολοκληρώνεται το καλοκαίρι, ωστόσο στην ΑΕΚ επιθυμούν την αγορά των δικαιωμάτων του από τη ρωσική Αχμάν Γκρόζνι. Οι Ρώσοι έχουν τοποθετήσει ρήτρα 1,5 εκατομμυρίου ευρώ για την παραχώρηση των δικαιωμάτων του παίκτη, ποσό που στην «Ένωση» δεν τρομάζει ωστόσο δεν είναι και αμελητέο.

Οι «Κιτρινόμαυροι» βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με τη ομάδα του Πολωνού προσπαθώντας να συμφωνήσουν με τον ρωσικό σύλλογο στο να μοιραστεί το ποσό σε τρεις ισάξιες δόσεις. Τα ρεπορτάζ αναφέρουν πως οι συνομιλίες των δύο πλευρών βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο, καθώς σημαντικό πλεονέκτημα για την ΑΕΚ είναι η θέληση του παίκτη να παραμείνει στην Αθήνα.

Ο Σιμάνσκι φέρεται πως έχει συμφωνήσει με την «Ένωση», με τον Πολωνό να τα βρίσκει στο οικονομικό σκέλος και να λέει το ναι σε 4ετες συμβόλαιο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments