Ελλάδα

Θεσσαλονίκη κορωνοϊός: Συνωστισμός για ένα take away ποτό – Ένταση και ξύλο στο κέντρο της πόλης

Θεσσαλονίκη κορωνοϊός: Συνωστισμός για ένα take away ποτό – Ένταση και ξύλο στο κέντρο της πόλης
Θεσσαλονίκη κορωνοϊός: Συνεχίζονται τα κρούσματα απειθαρχίας με πλατείες και κεντρικούς δρόμους τόσο της Αθήνας όσο και της Θεσσαλονίκης να γεμίζουν ασφυκτικά κόσμο παραβλέποντας τα μέτρα πρόληψης για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Θεσσαλονίκη κορωνοϊός: Δεν βάζουν μυαλό μερικοί! Πολιτική Προστασία και Εθνικό Σύστημα Υγείας τονίζουν πως η πανδημία εξακολουθεί να υφίσταται ωστόσο πολλοί είναι αυτοί που πράττουν σαν να μην υπάρχει τίποτε. Μερίδα της νεολαίας δρα ανεξέλεγκτα δείχνοντας να μην συμμορφώνεται με τα μέτρα πρόληψης για την αντιμετώπιση της πανδημίας, γεμίζοντας πλατείες και κεντρικούς δρόμους τόσο της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης όσο και των υπολοίπων μεγάλων πόλεων της χώρας.

Τα… υπαίθρια πάρτι καλά κρατούν με την νεολαία να συνωστίζεται πίνοντας παρέα το ποτό της. Κάτι τέτοιο συνέβη χθες βράδυ και στη Θεσσαλονίκη, ωστόσο εκεί τα πράγματα έγιναν ακόμη χειρότερα καθώς ο συνωστισμός συνοδεύτηκε με ένταση αλλά και ξύλο μεταξύ ατόμων που περίμεναν για ένα take away ποτό.

Ένταση επικράτησε το βράδυ της Παρασευής (22/05) στη συμβολή των οδών Προξένου Κορομηλά και Καρόλου Ντηλ στη Θεσσαλονίκη, όπου για ακόμη ένα βράδυ είχε συγκεντρωθεί πολύς κόσμος για να πιει το ποτό του σε καταστήματα που λειτουργούν ως take away.

Σύμφωνα με το Thestival.gr, ενώ πολύς κόσμος παρέμενε έξω από τα μπαρ που λειτουργούν στην περιοχή, κρατώντας σχεδόν κλειστή την οδό Καρόλου Ντηλ για τα ΙΧ, δύο άντρες προσπάθησαν να περάσουν με το κάμπριο αυτοκίνητό τους από το σημείο.

Τότε, ένα άτομο επιτέθηκε στους δύο άντρες με μπουνιές για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο. Με την επέμβαση των πιο ψύχραιμων, ο άντρας απομακρύνθηκε και ο οδηγός με τον συνοδηγό του ΙΧ έφυγαν από το σημείο λίγο πριν φτάσει στον χώρο ισχυρή αστυνομική δύναμη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments