Ελλάδα

Έγκλημα Μακρακώμη: Βρέθηκε το κλεμμένο τζιπ του νεκρού ζευγαριού

Έγκλημα Μακρακώμη: Βρέθηκε το κλεμμένο τζιπ του νεκρού ζευγαριού
Έγκλημα Μακρακώμη: Στον μακρινό Ίασμο Κομοτηνής βρέθηκε το κλεμμένο αυτοκίνητο του ζευγαριού που είχε βρεθεί νεκρό στο σπίτι του στη Μακρακώμη τον περασμένο Ιανουάριο.

Έγκλημα Μακρακώμη: Πολύ μακριά από τη Μακρακώμη βρέθηκε το κλεμμένο αυτοκίνητο του άτυχου ζευγαριού που είχε βρεθεί νεκρό στο σπίτι του τον περασμένο Ιανουάριο. Συγκεκριμένα, στον μακρινό Ίασμο Κομοτηνής, μία κωμόπολη μεταξύ της πρωτεύουσας της ΠΕ Ροδόπης και της Ξάνθης, εντοπίστηκε το κλεμμένο τζιπ του ζευγαριού.

Στην τραγωδία που είχε σημαδέψει τη Δυτική Φθιώτιδα, είχε προστεθεί ένα ακόμη περιστατικό που κινούσε το αστυνομικό ενδιαφέρον και αφορούσε την κλοπή, από τον αύλειο χώρο του σπιτιού του ζευγαριού, του τζιπ που οδηγούσε. Μια κλοπή που έγινε αμέσως μετά τη σφράγιση του χώρου και ενώ είχε ακουστεί ότι άγνωστοι είχαν προσπαθήσει να εισέλθουν ακόμη και στο εσωτερικό του σπιτιού.

Όπως αναφέρει το lamiareport.gr, το συγκεκριμένο τζιπ εντοπίστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κομοτηνής, εγκαταλειμμένο σε μια ρεματιά στην ανωτέρω περιοχή και εξετάζεται αν είχε χρησιμοποιηθεί σε λαθροδιακίνηση μεταναστών αλλά και για το πως συνδέεται με την κλοπή από τη Μακρακώμη. Το όχημα βρέθηκε σε κακά χάλια και θα διερευνηθεί από τους αστυνομικούς του εγκληματολογικού για DNA ή άλλα στοιχεία που θα οδηγήσουν στη λύση του μυστηρίου για το ποιοι το έκλεψαν και ποιοι το χρησιμοποίησαν για τις παράνομες δραστηριότητές τους.

Να θυμίσουμε και άλλη μία είδηση που έρχεται από το σημερινό αστυνομικό δελτίο. Λίγες ημέρες μετά την καταδικαστική απόφαση του Δικαστηρίου για τους δράστες του βιασμού και της δολοφονίας της Ελένης Τοπαλούδη, έρχονται νέα στοιχεία στο φως της δημοσιότητας σχετικά με τον Αλβανό δράστη. Η αποτρόπαια πράξη του απέναντι σε μια ανυπεράσπιστη κοπέλα όπως ήταν η Ελένη, δεν πέρασε απαρατήρητη από τους συγκρατούμενούς του στη φυλακή.

Από τις πρώτες ημέρες που πέρασε το κατώφλι των φυλακών η ζωή του άλλαζε άρδην και αυτό λόγω της βιαιότητας που έδειξε τόσο εκείνος όσο και ο Ροδίτης δράστης απέναντι στην νεαρή φοιτήτρια. Όπως ο ίδιος είχε καταγγείλει όταν βρέθηκε στις φυλακές Αυλώνα, συγκρατούμενοί του τον ξυλοφόρτησαν και τον βίασαν όπως ισχυρίστηκε. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης επιβεβαιώνουν τις καταγγελίες του περί βιασμού από συγκρατουμένους του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments