Ελλάδα

Μεταμόρφωση ληστεία: Κακοποιοί παραβίασαν ΑΤΜ και πυροβόλησαν αστυνομικούς

Μεταμόρφωση ληστεία: Κακοποιοί παραβίασαν ΑΤΜ και πυροβόλησαν αστυνομικούς
Μεταμόρφωση ληστεία: Οι δράστες παραβίασαν ΑΤΜ τράπεζας της περιοχής και στη συνέχεια άνοιξαν πυρ στους αστυνομικούς που τους καταδίωξαν.

Μεταμόρφωση ληστεία: Έτοιμοι για όλα εμφανίστηκαν οι δράστες που τα ξημερώματα (περίπου στις 4) εισέβαλαν σε τράπεζα της Μεταμόρφωσης. Οι ληστές αφού προκάλεσαν σημαντικές φθορές στην είσοδο του καταστήματος στη συνέχεια κατευθύνθηκαν στο ΑΤΜ, το οποίο προσπάθησαν να παραβιάσουν.

Οι κακοποιοί έβαλαν στο… μάτι το ΑΤΜ τράπεζας, η οποία βρίσκεται σε κεντρικό σημείο στη Μεταμόρφωση, ωστόσο το σχέδιο τους δεν στέφθηκε με επιτυχία, καθώς οι αστυνομικές αρχές πλησίασαν την ώρα που αυτοί προσπαθούσαν να το παραβιάσουν. Οι φθορές στην είσοδο της τράπεζας έγιναν άμεσα αντιληπτές από κατοίκους της περιοχής, οι οποίοι ειδοποίησαν τις αρχές, με την αστυνομία να μεταβαίνει έγκαιρα προτού οι ληστές αφαιρέσουν χρηματικά ποσά από το γεμάτο ΑΤΜ.

Με την εικόνα των αστυνομικών στο σημείο, οι δράστες τράπηκαν σε φυγή πυροβολώντας μάλιστα στον αέρα για εκφοβισμό. Οι αστυνομικοί προσπάθησαν να τους προλάβουν ωστόσο εκείνοι εξαφανίστηκαν. Οι έρευνες για τον εντοπισμό τους συνεχίζονται και σήμερα με την αστυνομία να βρίσκεται αρκετά κοντά στα ίχνη τους. Στο σημείο εντοπίστηκαν τέσσερις κάλυκες, ενώ δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός.

Από τη συμπλοκή δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός, ενώ επίσης και η διοίκηση της τράπεζας ανέφερε στις αρχές πως οι δράστες δεν αφαίρεσαν χρήματα από το κατάστημα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments