Ελλάδα

Ρουβίκωνας: Τρικάκια έξω από το Μαξίμου πέταξε η αντιεξουσιαστική οργάνωση

Ρουβίκωνας: Τρικάκια έξω από το Μαξίμου πέταξε η αντιεξουσιαστική οργάνωση
Ρουβίκωνας: Η κρατική τρομοκρατία δεν θα περάσει», έγραφαν τα φέιγ βολάν.

Ρουβίκωνας: Μέλη της αντιεξουσιαστικής οργάνωσης «Ρουβίκωνας» πέταξαν τρικάκια έξω από το Μέγαρο Μαξίμου. Συγκεκριμένα μια ομάδα 20 ατόμων με μηχανάκια κατεβαίνοντας την Ηρώδου Αττικού πέταξαν τρικάκια έξω από το Μέγαρο Μαξίμου και στην συνέχεια απομακρύνθηκαν χωρίς να γίνει κάποια σύλληψη.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. το περιστατικό συνέβη περί τις 15:45, χωρίς να σημειωθεί κάποια ένταση. Τα τρικάκια έγραφαν συνθήματα κατά του κράτους, ενώ τα μέλη της μοτοπορείας κινήθηκαν στη συνέχεια προς την Αρδηττού και χάθηκαν στα γύρω στενά. «Η κρατική τρομοκρατία δεν θα περάσει», έγραφαν τα φέιγ βολάν.

Παρέδωσαν είδη πρώτης ανάγκης στο Γηροκομείο Αθηνών

Ωστόσο υπενθυμίζεται πως στο τέλος Μαρτίου τα μέλη του Ρουβίκωνα έδειξαν την έμπρακτη στήριξή τους και παρέδωσαν είδη πρώτης ανάγκης στο Γηροκομείο Αθηνών. Συγκεκριμένα υποστήριξαν σε δήλωση τους: «Σήμερα επισκεφθήκαμε το Γηροκομείο Αθηνών, μετά από έκκλησή του για κάλυψη αναγκών σε είδη πρώτης ανάγκης και καθαριστικών, φροντίζοντας την υγεία αλλά και την αξιοπρέπεια των ηλικιωμένων που φιλοξενεί» είπαν χαρακτηριστικά ενώ συνέχισαν: «Μπορέσαμε με τη βοήθεια όσων ανταποκρίθηκαν και στο δικό μας κάλεσμα, να μαζέψουμε αρκετά είδη», σημειώνουν μεταξύ άλλων στο μήνυμά τους καταλήγοντας πως «το μόνο μου έχουμε είναι ο ένας τον άλλον». royvikwnas

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments