Διεθνή

Συντριβή αεροσκάφους στην Ιταλία: Νεκροί δύο Ιταλοί κολυμβητές

Συντριβή αεροσκάφους στην Ιταλία: Νεκροί δύο Ιταλοί κολυμβητές
Συντριβή αεροσκάφους στην Ιταλία με 2 νεκρούς κολυμβητές: Στην δημοσιότητα ήρθαν τα ονόματα των Ιταλών κολυμβητών οι οποίοι βρέθηκαν νεκροί σε αεροπορικό ατύχημα, πρόκειται για τουν Φάμπιο Λομπίνι και τον Τζιοέλε Ροσέτι,

Συντριβή αεροσκάφους στην Ιταλία με 2 νεκρούς κολυμβητές: Ένα τραγικό ατύχημα με πρωταγωνιστές δύο νεαρούς αθλητές της κολύμβησης συνέβη χθες στην Ιταλία μετά από συντριβή αεροσκάφους. Το μοιραίο ατύχημα έκανε από χθες το γύρω του κόσμου ενώ η τραγική είδηση έπληξε για άλλη μια φόρα την ιταλική χώρα η οποία το τελευταίο διάστημα περνά ήδη και αρκετά δύσκολα.  Συγκεκριμένα, η Ιταλική Ομοσπονδία Κολύμβησης ανακοίνωσε σήμερα ότι δύο Ιταλοί κολυμβητές, ο Φάμπιο Λομπίνι και ο Τζιοέλε Ροσέτι, σκοτώθηκαν σε αεροπορικό δυστύχημα το πρωί της Κυριακής.

Σύμφωνα με πληροφορίες των ξένων ΜΜΕ, το μικρό αεροσκάφος τους συνετρίβη στην Ιταλία  και συγκεκριμένα στην περιοχή μεταξύ Ρώμης και Νάπολης περίπου 30 δευτερόλεπτα μετά την απογείωση και τυλίχθηκε ολόκληρο μέσα στις φλόγες σύμφωνα με την έκθεση της πυροσβεστικής υπηρεσίας. Αυτόπτες μάρτυρες είπαν πως είδαν το αεροσκάφος τους να βγάζει φλόγες αμέσως μετά την απογείωση τους από το αεροδρόμιο «Le Grugnole».Ο 23 ετών αθλητής Ροσέτι ήταν φοιτητής, ιατρικής, κολυμβητής και αυτός που οδηγούσε το αεροσκάφος καθώς είχε και δίπλωμα χειριστή. Ο 23χρονος Τζιοέλε Ροσέτι ήταν εκείνος που οδηγούσε το αεροσκάφος, ενώ ο 22 ετών Λομπίνι  Φάμπιο , ήταν φιναλίστ στα 200 μέτρα στην  πεταλούδα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 25αρας πισίνα το  πριν από μόλις 3 χρόνια.

Τα πτώματα των δύο νεαρών αγοριών βρέθηκαν καμμένα μέσα στο αεροπλάνο μετά από την τελευταία έρευνα που έκαναν οι ιταλικές Αρχές. Τραγική ειρωνεία στο μακάβριο ατύχημα είναι επίσης πως οι δύο νεαροί αθλητές κολύμβησης διασκέδαζαν την συγκεκριμένη ώρα ενώ μάλιστα είχαν καταγράψει μέσα από βίντεο την απογείωση μέσω των προσωπικών τους λογαριασμών σε Insta Stories, λίγα μόλις δευτερόλεπτα πριν από την τραγική κατάληξη που είχαν μετά τη συντριβή του αεροσκάφους.

«Η ιταλική Ομοσπονδία, σοκαρισμένη και έκπληκτη από το τραγικό γεγονός, εκφράζει τα βαθύτατα συλλυπητήριά της προς την οικογένεια, τους φίλους και τις οργανώσεις στις οποίες ήταν μέλη τα δύο άτυχα νεαρά αγόρια», όπως ανέφερε και η σχετική ανακοίνωση της FIN.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τις σοκαριστικές εικόνες από το σημείο που έγινε η συντριβή του αεροσκάφους στην Ιταλία:

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments