Lifestyle

GNTM: Αυτά είναι τα πρώτα μοντέλα που δήλωσαν συμμετοχή [vid]

GNTM: Αυτά είναι τα πρώτα μοντέλα που δήλωσαν συμμετοχή [vid]
GNTM: Oι αιτήσεις συμμετοχής έχουν φτάσει τις 7.000.

GNTM: Ξεκινά ο τρίτος κύκλος του GNTM και όπως έχει γίνει ήδη γνωστό στο παιχνίδι θα έχει και αγόρια! Το γνωστό ριάλιτι μόδας επιστρέφει πιο δυναμικό κάνοντας βασικές αλλαγές και στην κριτική επιτροπή αφού δεν θα είναι μέλος η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν ξεκινήσει ήδη οι συζητήσεις για την αντικαταστάτρια της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, ενώ τα επικρατέστερα ονόματα είναι δύο: η Δούκισσα Νομικού και Ροζάνα Γεωργίου. Η Ροζάνα Γεωργίου ή Ros Georgiou είναι περιζήτητο μοντέλο στο εξωτερικό, γεννημένη το 1994, από Ολλανδέζα μητέρα και Έλληνα πατέρα Ελληνα με καταγωγή από το Μεσολόγγι.

Ποιοι θα έχουν τελικά τα προσόντα και την προσωπικότητα για να κυριαρχήσουν στα πιο δύσκολα fashion concepts;» αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση του σταθμού και τα κάστινκ έχουν ήδη ξεκινήσει. Η κάμερα της εκπομπής «Έλα Χαμογέλα» βρέθηκε σε ένα από αυτά και έδωσε στους τηλεθεατές τις πρώτες εικόνες των μοντέλων που πέρασαν από την… πασαρέλα του GNTM. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι αιτήσεις συμμετοχής έχουν φτάσει τις 7.000.

Δείτε τα πρώτα πλάνα στο παρακάτω βίντεο:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments