Ελλάδα

Μυλοπόταμος τραυματισμός: Βρέθηκε άντρας τραυματισμένος από όπλο

Μυλοπόταμος τραυματισμός: Βρέθηκε άντρας τραυματισμένος από όπλο
Μυλοπόταμος τραυματισμός: Ο 55χρονος άντρας από τα Ζωνιανά, βρέθηκε αιμόφυρτος σε ορεινή περιοχή του Μυλοποτάμου και μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Ανωγείων.

Συναγερμός σήμανε στην Κρήτη αφού μέλη δύο γνωστών οικογένειων για άγνωστους μέχρι και αυτή την ώρα λόγους, τσακώθηκαν με αποτέλεσμα να σημειωθούν πυροβολισμοί.

Ένας 55χρονος άντρας δέχτηκε πυροβολισμούς στην περιοχή του Μυλοπόταμου, στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο του Ηρακλείου τραυματισμένος στην κοιλιακή χώρα από το όπλο. Σύμφωνα με πληροφορίες ο άντρας φέρει τραύμα στον κόκκυγα και φέρεται να είναι εκτός κινδύνου.

Πηγές αναφέρουν ότι ο τραυματίας μεταφέρθηκε με ιδιωτικό ΙΧ στο Κέντρο Υγείας Ανωγείων προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες και από εκεί παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ αναφέρει το cretalive.gr . Μέχρι αυτή τη στιγμή παραμένουν άγνωστες οι συνθήκες κάτω από τις οποίες τραυματίστηκε ο άντρας και η Αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα, όπως να έχει πέσει θύμα απόπειρας ανθρωποκτονίας, να πρόκειται για απόπειρα αυτοκτονίας ή και για ατύχημα.

Ωστόσο σήμερα ένα αιματηρό τροχαίο ατύχημα συνέβη στην Αθήνα και συγκεκριμένα στην Πειραιώς όταν ένας οδηγός του φορτηγού προσέκρουσε σε τοίχο καταστήματος. Σύμφωνα με πληροφορίες ο 57χρονος άνδρας έφυγε από τη ζωή μετά το τροχαίο. Το φορτηγό που κινούταν στην Πειραιώς, στο ρεύμα προς Πειραιά, εξετράπη της πορείας του, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και προσέκρουσε σε παρακείμενο κατάστημα στο οποίο προκλήθηκαν σοβαρές ζημιές. Ευτυχώς, οι υπάλληλοι είχαν προλάβει να απομακρυνθούν και δεν σημειώθηκε κάποιος τραυματισμός.

«Οι υπάλληλοι πρόλαβαν στο τσακ να απομακρυνθούν και δεν είχαμε θύματα. Το φορτηγό μπήκε μέσα στη ρεσεψιόν. Φαινόταν ακυβέρνητο το φορτηγό» δήλωσε, μιλώντας στο Sputnik, ο Χρήστος Γιαννακίδης υπεύθυνος της εταιρείας. Περιγράφοντας την τρελή πορεία που ακολούθησε το φορτηγό, αυτόπτης μάρτυρας εξήγησε ότι το όχημα διέσχισε διαγώνια τον δρόμο, ρίχνοντας μία κολόνα ηλεκτροφωτισμού που βρισκόταν στο μεσαίο διάζωμα πριν καταλήξει στη ρεσεψιόν της εταιρείας. Από το τροχαίο προκλήθηκε κυκλοφορικό κομφούζιο στην Πειραιώς.

Το χρονικό του τροχαίου:

Λίγο μετά τις 11:30 έγινε γνωστό πως ο οδηγός ενός φορτηγού που κινούνταν επί της οδού Πειραιώς, έχασε τον έλεγχο, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και κατέληξε στα γραφεία μιας εταιρίας. Ο οδηγός του φορτηγού έπαθε έμφραγμα στο τιμόνι και γι’ αυτό έχασε τον έλεγχο του οχήματος, με αποτέλεσμα, ευτυχώς χωρίς μεγάλη ταχύτητα, να πέσει πάνω στην εταιρία. Οι εικόνες αποτυπώνουν τον τρόμο των υπαλλήλων που είδαν το φορτηγό να κατευθύνεται προς το μέρος τους. Το σημείο όπου κατέληξε το φορτηγό έχει καταστραφεί, όπως και μηχανάκια που ήταν παρκαρισμένα στο σημείο. Σύμφωνα με πληροφορίες, το φορτηγό παρέσυρε και δυο αυτοκίνητα. Ο οδηγός του φορτηγού μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου δυστυχώς άφησε την τελευταία του πνοή λίγη ώρα αργότερα.

Χαρακτηριστικές είναι οι φωτογραφίες από το σημείο:

Νεκρός και στα Χανιά:

Θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στη λεωφόρο Μουρνιών στα Χανιά, όταν δύο οχήματα συγκρούστηκαν πλαγιομετωπικά μεταξύ τους. Μία γυναίκα τραυματίας έχασε τη μάχη με τη ζωή. Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, από την πρώτη στιγμή η άτυχη γυναίκα έφερε σοβαρότατα τραύματα και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Χανίων σε κρίσιμη κατάσταση. Παρά την υπεράνθρωπη προσπάθεια των γιατρών δεν τα κατάφερε και υπέκυψε στα τραύματά της. Από το τροχαίο τραυματίστηκαν ακόμη δύο άτομα. Το θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το Σάββατο, λίγο πριν τις 9:30 το βράδυ στη λεωφόρο Μουρνιών, όταν δύο οχήματα συγκρούστηκαν πλαγιομετωπικά μεταξύ τους. Μάλιστα, στο ένα όχημα είχε εγκλωβιστεί στα συντρίμμια ένα άτομο και χρειάστηκε η συνδρομή της πυροσβεστικής. Στο σημείο έσπευσαν και δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ που παρέλαβαν τρεις τραυματίες και τους μετέφεραν στο νοσοκομείο της πόλης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments