Αθλητισμός

Ελαμπντελαουί Ολυμπιακός: Γιόρτασε το «διπλό» στην Τούμπα και

Ελαμπντελαουί Ολυμπιακός: Γιόρτασε το «διπλό» στην Τούμπα και
Ελαμπντελαουί Ολυμπιακός: Εν αναμονή της ανανέωσης του συμβολαίου του με τους Πειραιώτες βρίσκεται ο Ομάρ Ελαμπντελαουί.

Ο Ολυμπιακός ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι της Τούμπας. Με γκολ του Ελ Αραμπί στο 23′ η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς επικράτησε του ΠΑΟΚ με 1-0 στην πρεμιέρα των play offs της Super League και ουσιαστικά αγκάλιασε τον φετινό τίτλο καθώς έχει 69 βαθμούς, σε αντίθεση με τους Θεσσαλονικείς που βρίσκονται στη δεύτερη θέση με 52 βαθμούς. Υπενθυμίζεται πως εκκρεμεί η απόφαση του CAS για την τελική έκβαση αναφορικά με την υπόθεση της φερόμενης πολυϊδιοκτησίας του «Δικεφάλου» με την Ξάνθη και την αφαίρεση 7 βαθμών από τον πρώτο, ωστόσο ακόμη και να επιστραφούν οι βαθμοί φαίνεται σχεδόν ακατόρθωτο να αλλάξει η κατάσταση.

Τη νίκη αυτή πανηγύρισε με την ψυχή του ο Ελαμπντελαουί.

Ο Νορβηγός γιόρτασε και με το παραπάνω το τρίποντο και μάλιστα ανέβασε φωτογραφίες από τους πανηγυρισμούς στα αποδυτήρια. Παράλληλα, έστειλε το δικό του μήνυμα στο λογαριασμό του στο twitter μετά τον “ερυθρόλευκο” θρίαμβο. “Είναι καλό που παίζουμε πάλι και που είμαστε εκεί όπου μείναμε στις νίκες! Μπράβο ομάδα”, έγραψε ο δεξιός μπακ των Πειραιωτών.

Σύμφωνα με το “Φως των σπορ” το γεγονός ότι ο Νορβηγός ήταν ο πρώτος που άρχισε να ανεβάζει φωτογραφίες από τους πανηγυρισμούς σημαίνει πολλά. Δείχνει πόσο πολύ απολαμβάνει την παρουσία του στο “Γ. Καραϊσκάκης” και ίσως την εβδομάδα να γίνει το καθοριστικό ραντεβού για να τελειώσει το θέμα με την ανανέωση του συμβολαίου του. Υπενθυμίζεται, πως ο 28χρονος ανήκει στην οικογένεια του Ολυμπιακού από το 2014.

Στις 17 Ιουνίου 2014 είχε πρόταση για συμβόλαιο από τον Ολυμπιακό. Την επόμενη μέρα δέχτηκε να υπογράψει, δηλώνοντας την ικανοποίηση του, με τον τρόπο που εξελίχθηκαν τα πράγματα. Ο Ελαμπντελαουί έκανε το ντεμπούτο του, στο πρωτάθλημα Ελλάδας, στις 23 Αυγούστου 2014, κόντρα στη Νίκη Βόλου, σε έναν αγώνα που έληξε 3-1 υπέρ του Ολυμπιακού. Αγωνίστηκε σε όλον τον αγώνα. Στις 16 Σεπτεμβρίου 2014, σημείωσε και το ντεμπούτο του στο Τσάμπιονς Λιγκ, κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης, πάλι ως βασικός και πάλι, αγωνιζόμενος, σε όλον τον αγώνα. Το τελικό σκορ ήταν 3-2 υπέρ του Ολυμπιακού.  Στις 30 Νοεμβρίου του 2014, πέτυχε και το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του Ολυμπιακού, κόντρα στην Κέρκυρα. Η χρονιά τελείωσε με τον Ελαμπτεναλουί να πανηγυρίζει το Πρωτάθλημα Ελλάδος. Αργότερα, πανηγύρισε και το Κύπελλο Ελλάδος, καταφέρνοντας στην πρώτη του χρονιά νταμπλ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments