Πολιτική

Nίκος Παπαθανάσης: «Όποιος δεν συμμορφώνεται με τα μέτρα θα κλείνει»

Nίκος Παπαθανάσης: «Όποιος δεν συμμορφώνεται με τα μέτρα θα κλείνει»
Nίκος Παπαθανάσης: Ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων μίλησε σχετικά με τις περιπτώσεις συνωστισμού σε νυχτερινά μαγαζιά της Μυκόνου αλλά και γενικά σε όλη τη χώρα.

Στoν τηλεοπτικό σταθμό Mega και στο LIVE NEWS μίλησε ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Νίκος Παπαθανάσης, σχετικά με τις περιπτώσεις συνωστισμού σε νυχτερινά μαγαζιά της Μυκόνου αλλά και γενικά σε όλη τη χώρα. «Πρέπει να σταθούμε σε ποιον επιτρέπει ο κάθε επιχειρηματίας να μπει στο κατάστημά του. Στο λιανικό εμπόριο, η εστίαση, τα σούπερ μάρκετ, έγινε αυτό. Γιατί όχι και εδώ; Δεν μπορεί να θυσιαστεί ο τουρισμός επειδή κάποιοι λίγοι επαγγελματίες επιθυμούν να λειτουργούν με αυτόν τον τρόπο. Θα συνεχίσουμε τους ελέγχους και όποιο κατάστημα λειτουργεί με αυτόν τρόπο θα κλείσει για να θωρακίσουμε τη δημόσια υγεία» σημείωσε ο κ. Παπαθανάσης.

«Ακούσαμε για τα πάρτι και είναι κάτι νέο που αντιμετωπίζουμε τώρα. Θα δούμε πώς θα το αντιμετωπίσουμε και αυτό» πρόσθεσε. Όπως είπε «έχουν ειδοποιηθεί οι ελεγκτικοί μηχανισμοί και θα βρίσκονται παντού. Θα είμαστε πολύ αυστηροί. Αν και όποιος αποφασίσει να συνεχίσει να λειτουργεί με αυτόν τον τρόπο θα κλείσει. Είναι ένα διαφορετικό καλοκαίρι» κατέληξε ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Νίκος Παπαθανάσης.

Παράλληλα ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων,  Άδωνις Γεωργιάδης μίλησε για το θέμα με το αναγκαστικό λουκέτο που επιβλήθηκε για 60 ημέρες σε μπιτς μπαρ της Μυκόνου λόγω παραβίασης των μέτρων για τον κορωνοϊό. 

«Η χώρα κάνει μια τεράστια προσπάθεια να ανοίξει την οικονομία αλλά πρέπει να τηρούν όλοι τους κανόνες καθώς αν θεωρήσουμε ότι ο ιός τελείωσε αυτή είναι η συντομότερη οδός προς την απόλυτη καταστροφή μας», ανέφερε χαρακτηριστικά στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ «Σήμερα» ο υπουργός Ανάπτυξης κι Επενδύσεων και συνέχισε: «Εγώ είμαι ο αρμόδιος υπουργός και διαπιστώνουμε ότι μια επιχείρηση αποφασίζει δημοσία θέα να μην τα τηρεί. Τι πρέπει να κάνω; Να πω ότι «α, μπράβο δεν πειράζει»».

Ο υπουργός Ανάπτυξης ότι έχουν γίνει πολλοί έλεγχοι αλλά λουκέτο δεν έχει επιβληθεί σε καμία άλλη περίπτωση καθώς «δεν βρέθηκε σε κανένα άλλο σημείο τόση εξόφθαλμη παραβίαση των κανονισμών».«Εκεί ήταν κυριολεκτικά ο ένας πάνω στον άλλο και προσέξτε, εμείς έχουμε απαγορεύσει τη χρήση του μπαρ. Εκεί ήταν ο ένας πάνω στον άλλο, πάνω στο μπαρ. Ήταν σαν να μην υπήρχε κανένας νόμος και καμιά απόφαση. Όταν κάποιος είναι τόσο πολύ προκλητικός, δεν καταλαβαίνω», είπε χαρακτηριστικά ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων,  Άδωνις Γεωργιάδης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments