Ζώδια

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για τη Τρίτη [09/06/20]

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για τη Τρίτη [09/06/20]
Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Τρίτη [09/06/20].

Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για την Τρίτη [09/06/20].

Κριός

Προγραμματίστε τα ραντεβού σας και τις κοινωνικές σας υποχρεώσεις το πρωί. Υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες να ευοδωθούν τα σχέδιά σας. Από το απόγευμα, οποιαδήποτε δραστηριότητα θελήσετε να οργανώσετε, ενδέχεται να παρεμποδιστεί από μια παράξενη ενέργεια.

Ταύρος

Κάτι πολύ έντονο μπορεί να διακόψει το καλά σχεδιασμένο πρόγραμμά σας. Είναι σημαντικό το πώς θα αντιδράσετε. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας και δείτε τα πράγματα λογικά.

Δίδυμοι

Κάτι που σας έχει μπερδέψει τον τελευταίο καιρό, ξαφνικά γίνεται πιο σαφές και αισθάνεστε ότι μπορείτε να το αντιμετωπίσετε ευκολότερα. Αναζητήστε ιδέες που θα αλλάξουν την οπτική σας.

Καρκίνος

Εάν αισθάνεστε αναποφάσιστοι σχετικά με μια συγκεκριμένη ερωτική κατάσταση ή κάποιο πιθανό ερωτικό ταίρι, δώστε χρόνο στον εαυτό σας. Η διαίσθησή σας προσπαθεί να σας προειδοποιήσει για κάτι. Δεν υπάρχει λόγος να βιαστείτε.

Λέων

Ένα συγκεκριμένο άτομο – ή περισσότερα – είναι στη διάθεσή σας, για να ικανοποιηθεί κάθε σας επιθυμία. Για χάρη του ερωτικού σας κάρμα, βεβαιωθείτε ότι ανταποδίδετε αυτή τη γενναιοδωρία.

Παρθένος

Αν μια συγκεκριμένη ερωτική κατάσταση δεν εξελίσσεται σύμφωνα με σχέδια, ήρθε η ώρα να τα αφήσετε και να αυτοσχεδιάσετε. Χρήσιμο επίσης θα ήταν αν σταματούσατε να έχετε μη ρεαλιστικές προσδοκίες.

Ζυγός

Σήμερα το μυαλό σας δεν μπορεί να ξεκολλήσει από τον έρωτα. Μπορεί να απαντήσετε σε ένα ρομαντικό e-mail ή να ενδώσετε στην ερωτική πολιορκία κάποιου/κάποιας θαυμαστή/θαυμάστριάς σας. Αλλά αργότερα θα πρέπει να ασχοληθείτε με τα επαγγελματικά σας ζητήματα.

Σκορπιός

Η υπομονή πάντα ανταμείβεται. Με αυτήν καλλιεργείτε το ερωτικό σας κάρμα, είστε ανοιχτόκαρδοι και ευγενικοί. Σίγουρα κάτι καλό θα έρθει σύντομα στο δρόμο σας.

Τοξότης

Κάποιες φορές είστε στα πάνω σας, άλλες στα κάτω σας. Σήμερα όμως η διάθεσή σας εναλλάσσεται σαν γιο-γιο. Είτε νιώθετε πανευτυχείς είτε απελπισμένοι για την ερωτική σας ζωή, να ξέρετε ότι η πραγματικότητα βρίσκεται κάπου στη μέση.

Αιγόκερως

Η δουλειά σας θα απορροφήσει όλη την πνευματική σας ενέργεια κατά τη διάρκεια της ημέρας. Όταν, όμως, πέσει το βράδυ, αξίζετε λίγη διασκέδαση. Σήμερα ευνοούνται η κουλτούρα και ο πολιτισμός, για αυτό αναζητήστε ανάλογες δραστηριότητες, που μπορείτε να παρακολουθήσετε με ασφάλεια.

Υδροχόος

Συσσωρεύονται μέσα σας κάθε είδους συναισθήματα τώρα. Ευτυχώς τα άστρα σας στέλνουν επιπλέον συναισθηματική νοημοσύνη, που θα βοηθήσει να τα ξεκαθαρίσετε και να τα ερμηνεύσετε. Αντιμετωπίστε τα άμεσα. Είναι το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε.

Ιχθύες

Ήρθε η ώρα για ένα ξεκαθάρισμα στην ερωτική σας ζωή. Αν αφήσετε πίσω έναν συναισθηματικό δεσμό που σας εμποδίζει να εξελιχθείτε, θα αισθανθείτε περισσότερο απελευθερωμένοι και θα αφήσετε χώρο για κάτι καινούργιο να έρθει στη ζωή σας.

Πηγή: www.astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments