Ζώδια

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για το Σάββατο [13/06/20]

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για το Σάββατο [13/06/20]
Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Σάββατο [13/06/20].

Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Σάββατο [13/06/20].

Κριός

Σήμερα είναι πιθανό να προκύψει μια περίεργη περίσταση ή να εμφανιστεί ένα άγνωστο άτομο, που θα απελευθερώσει το μυαλό και την καρδιά σας. Το σύμπαν ευνοεί το καινούργιο και την αλλαγή. Αρπάξτε αυτή την ευκαιρία.

Ταύρος

Δεν είναι καλή στιγμή να μιλάτε με γρίφους, ειδικά στην ερωτική σας ζωή. Αν θέλετε να πείτε κάτι, χρησιμοποιήστε απλά ελληνικά (ή όποια άλλη γλώσσα μιλάτε τελοσπάντων). Η καλύτερη προσέγγιση στον έρωτα αυτή τη στιγμή είναι η άμεση.

Δίδυμοι

Είστε κάπως ξενέρωτοι στον έρωτα. Παραδεχτείτε το, αυτή η συμπεριφορά δεν θα σας βγάλει πουθενά. Αντί να μασάτε τα λόγια σας, εκφράστε ξεκάθαρα την άποψή σας. Αν θέλετε κάτι ή κάποιον, επιδιώξτε το με όλη σας τη δύναμη.

Καρκίνος

Έχετε τόση αντοχή και ενέργεια, που πολλοί άνθρωποι θα ζήλευαν. Αλλά μερικές φορές είστε τόσο απορροφημένοι στο να είστε η χαρά της ζωής, ώστε δεν βλέπετε αυτό που γίνεται μπροστά σας. Τώρα είναι μια καλή στιγμή για να χαλαρώσετε λίγο τους ρυθμούς σας.

Λέων

Σήμερα περιορίστε τις ερωτικές σας αναζητήσεις στο κοντινό σας περιβάλλον. Ο έρωτας της ζωής σας μπορεί να βρίσκεται κάτω από τη μύτη σας. Το πιθανότερο είναι ότι τον γνωρίζετε εδώ και χρόνια αλλά δεν του έχετε δώσει την δέουσα προσοχή.

Παρθένος

Η αναζήτηση του έρωτα απαιτεί συνεχή προσπάθεια. Μερικές φορές είναι ευχάριστη και άλλες απογοητευτική. Αν έχετε αποθαρρυνθεί τον τελευταίο καιρό μην βουλιάζετε στην αυτολύπηση και μην το βάζετε κάτω. Μιλήστε σε κάποιο φίλο ή προγραμματίστε κάτι διασκεδαστικό για να ξεχαστείτε.

Ζυγός

Τα πάτε καλά με τους άλλους τώρα, και όλα σας φαίνονται εύκολα και διασκεδαστικά. Διατηρήστε αυτή τη δυναμική, κάνοντας ερωτήσεις και δείχνοντας ενδιαφέρον στους ανθρώπους γύρω σας. Ξέρετε πόσο αρέσει σε όλους να μιλάνε για τον εαυτό τους.

Σκορπιός

Σε ό,τι αφορά τον εαυτό σας, τα φαινόμενα απατούν. Είτε φοράτε τα πιο συντηρητικά σας ρούχα ή είστε ντυμένοι από πάνω μέχρι κάτω με δερμάτινα, αυτό που συμβαίνει μέσα σας είναι το ακριβώς ανάποδο. Ανοιχτείτε και αφήστε και κάποιον άλλον να δει αυτή την πλευρά σας. Απλά πρώτα βεβαιωθείτε ότι είναι κάποιος/α ξεχωριστός/ή.

Τοξότης

Τι τρέχει με όλες αυτές τις βαρετές συζητήσεις. Μπορείτε και καλύτερα από το να μιλάτε για τον καιρό. Δεν χρειάζεται να εντυπωσιάσετε κανέναν. Η παρουσία σας είναι αρκετή. Ξεκινήστε με κάτι που θα τον/την αφήσει κατάπληκτο/η. Ακόμα κι αν τα πράγματα δεν προχωρήσουν μεταξύ σας, θα θυμάται αυτή τη συνάντηση για καιρό.

Αιγόκερως

Έχετε ξοδέψει πολύ χρόνο και προσπάθεια για να αποκρυπτογραφήσετε ένα συγκεκριμένο άτομο. Ήρθε η ώρα να προχωρήσετε παρακάτω. Μόλις απελευθερώσετε το μυαλό σας από αυτό το ερωτικό αίνιγμα, θα δείτε τα πράγματα πιο ξεκάθαρα.

Υδροχόος

Το να δίνετε ερωτικές συμβουλές είναι σοβαρή υπόθεση. Σκεφτείτε λοιπόν την πηγή τους και μείνετε μακριά από άτομα που δίνουν συμβουλές χωρίς να τους τις ζητήσει κανείς. Αν θέλετε να μάθετε τι πραγματικά συμβαίνει, ρωτήστε κάποιον που ξέρει. Κάποιος που είναι παντρεμένος εδώ και 50 χρόνια; Αξιόπιστη πηγή. Κάποιος που έχει πάρει διαζύγιο τρεις φορές; Μείνετε μακριά.

Ιχθύες

Αλλάξτε λίγο το συνηθισμένο σας στυλ. Η επίδειξη και το κραυγαλέο δεν είναι του χαρακτήρα σας. Ίσως κάποιο συγκεκριμένο άτομο σήμερα σας εμπνεύσει να βγείτε εκεί έξω και να λάμψετε.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments