Αθλητισμός

ΤΣΣΚΑ Μόσχας: «Ψαλίδι» στη χρηματοδότηση σκέφτονται οι Ρώσοι

ΤΣΣΚΑ Μόσχας: «Ψαλίδι» στη χρηματοδότηση σκέφτονται οι Ρώσοι
ΤΣΣΚΑ Μόσχας: Να κάνουν μειώσεις φαίνεται πως σκέφτονται οι ιδιοκτήτες της ρωσικής ομάδας.

Η οικονομική κρίση που έχει επέλθει λόγω κορωνοϊού φαίνεται πως θα επηρεάσει την ιδιοκτήτρια εταιρεία της ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Συγκεκριμένα, η εταιρεία «Nornickel» που έχει υπό την ιδιοκτησία της την ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη εξετάζει το ενδεχόμενο να κάνει μειώσεις. Ο Σεγκέι Ιβανόφ ανέφερε στο «Tass» σχετικά: «Η οικολογική καταστροφή μπορεί να οδηγήσει τη Nornickel στη μείωση της χρηματοδότησης στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Η εταιρεία έχει υποστεί οικονομικές απώλειες από την πανδημία. Δεν μπορώ να αποκλείσω μείωση της χρηματοδότησης, ενώ δεν αποκλείω και μείωση μπάτζετ κι άλλων ομάδων».

Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν φαίνεται αφού ανανέωσε ο Μάικ Τζέιμς και αποκτήθηκε ο Νίκολα Μιλουτίνοφ.

Όπως έγινε γνωστό στις 2 Ιουνίου ο Νίκολα Μιλουτίνοφ αποτελεί και επίσημα παίκτη της ΤΣΣΚΑ Μόσχας για τα τρία επόμενα χρόνια αποχωρώντας από τον Ολυμπιακό ύστερα από πέντε χρόνια καριέρας. Ο Σέρβος ξεκίνησε την καριέρα του στην Χέμοφαρμ, στη συνέχεια αγωνίστηκε τρία χρόνια στην Παρτίζαν ενώ από το 2015 αποτελούσε μέλος του Ολυμπιακού.  Συνολικά μέτρησε 140 ματς στην EuroLeague έχοντας κατά μέσο όρο 6,7 πόντους και 4,5 ριμπάουντ, ωστόσο η φετινή σεζόν ήταν και η καλύτερη της καριέρας του με 11,7 πόντους και 7,9 ριμπάουντ.

«Παίζοντας στον Ολυμπιακό, μια εξαιρετική ομάδα, με εξαιρετικούς προπονητές, ο Νικόλα απέδειξε ότι είναι ένας από τους καλύτερους ψηλούς στην Ευρώπη. Όταν μιλήσαμε, είπε ότι έχει το υψηλότερο κίνητρο να υπερασπιστεί τα χρώματα της ΤΣΣΚΑ και να το αποδείξει στους φιλάθλους μας. Ο Νίκολα θα παίζει στην ίδια θέση όπου έπαιξαν πολλοί μεγάλοι ψηλοί, οπότε μπαίνει σε μια απαιτητική θέση. Είναι ενθουσιασμένος και έτοιμος να δεχτεί την πρόκληση. Είμαι βέβαιος ότι θα είναι έτοιμος, και ο Θεός να τον διατηρήσει υγιή. Περιμένουμε την ευκαιρία να συνεργαστούμε» ανέφερε για τον νέο του παίκτη ο Δημήτρης Ιτούδης.

«Μετά από πέντε χρόνια στον Ολυμπιακό, ήταν η ώρα για ένα νέα κεφάλαιο στην καριέρα μου. Οι αποφάσεις που πήρα στην καριέρα μου ήταν κάποιες εύκολες και κάποιες δύσκολες. Όμως όχι αυτή. Πρόκειται για ένα κλαμπ με τεράστια παράδοση, έναν πρόεδρο που αγαπάει την ομάδα, έναν πολυνίκη προπονητή, έναν εξαιρετικό οργανισμό. Είναι τιμή να είμαι παίκτης της ΤΣΣΚΑ Μόσχας και γνωρίζω πολύ καλά τις ευθύνες και τους στόχους που έχει ένα τόσο μεγάλο όνομα. Ανυπομονώ για το νέο ξεκίνημα. Τα λέμε σύντομα στη Μόσχα» δήλωσε από την μεριά του ο Μιλουτίνοφ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments