Ελλάδα

Επίθεση βιτριόλι: Μαρτυρίες και για δεύτερη γυναίκα συνεργό της 35χρονης

Επίθεση βιτριόλι: Μαρτυρίες και για δεύτερη γυναίκα συνεργό της 35χρονης
Επίθεση βιτριόλι: Μαρτυρίες αναφέρουν ότι πέρα από την κατηγορούμενη, μία ακόμα γυναίκα παρακολουθούσε το σπίτι της Ιωάννας.

Όσο περνούν οι ώρες, ολοένα και νέα στοιχεία έρχονται στο “φως” λεπτομέρειες για το πως σχεδίαζε την επίθεση η 35χρονη στην άτυχη Ιωάννα. Η δράστις σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά είχε εμμονή μαζί της με αποτέλεσμα να την παρακολουθεί με κάθε τρόπο.

Η παρακολούθηση μέσω gps

Η 35χρονη μέσω ενός ειδικού application παρακολουθούσε το στίγμα της 34χρονης και την κάθε της κίνηση. Ήξερε πού βρισκόταν κάθε στιγμή. Και αυτό όπως αποδεικνύεται από τον Ιούνιο του 2019! Μάλιστα μέσω της εφαρμογής αυτής εντόπιζε το σπίτι στο Μοσχάτο και το γραφείο που εργαζόταν στην Καλλιθέα. Το τελευταίο στίγμα από το tracker.com στο κινητό της 35χρονης το εντοπίζουν στις 18 Μαΐου 2020. Η 35χρονη μάλιστα πήγαινε τακτικά στα διάφορα σημεία που ήταν το ΙΧ της 34χρονης -σύμφωνα με καταγραφή του στίγματος στο κινητό της από ειδική εφαρμογή- και της αφαιρούσε τον πομπό για να τον επαναφορτίσει και να τον επανατοποθετήσει αργότερα.

Σημειώνεται ότι οι πομποί αυτοί, σύμφωνα με τεχνικούς, αποφορτίζονται κάθε 15-20 μέρες. Με πιθανό κύριο μέλημα όχι μόνο να προετοιμάσει καλύτερα την επίθεση εναντίον της αλλά και να διαπιστώσει αν η Ιωάννα συναντούσε τον 40χρονο που η ίδια επεδίωκε μόνιμη σχέση μαζί του. Τα δεδομένα από την ηλεκτρονική αυτή παρακολούθηση έχουν ενταχθεί από την ΕΛ.ΑΣ στη δικογραφία της υπόθεσης. Σύμφωνα με αναφορές αστυνομικών τέτοιου είδους πομποί πωλούνται σε κατάστημα ηλεκτρονικών έναντι 50-70 ευρώ κι έχει διαπιστωθεί ότι χρησιμοποιούνται πολλές φορές από ιδιώτες στα πλαίσια αντιδικιών και διενέξεων.

Υπάρχει και δεύτερη γυναίκα συνεργός;

Σύμφωνα με πληροφορίες του Live News, κάποιοι άνθρωποι στη γειτονιά του Μοσχάτου, όπου διέμενε η 34χρονη Ιωάννα, αναφέρουν ότι είδαν πέρα από την κατηγορούμενη, μία ακόμα γυναίκα στο σημείο, στη συμβολή των οδών Πλάτωνος και Θερμοπυλών. Το τραγικό αυτό σκηνικό οι κάτοικοι της περιοχής, το έβλεπαν να εκτυλλίσσεται από τον περασμένο Γενάρη, αλλά εν τέλει σύμφωνα με τα στοιχεία των Αρχών, η κατηγορούμενη σχεδιάζει την δράση της, από τον περασμένο Ιούνιο.

Σύμφωνα δε με τον Βασίλη Λαμπρόπουλο, αστυνομικό συντάκτη στο «ΒΗΜΑ» και τα «ΝΕΑ», από την ανάλυση του GPS, που έβαλε η δράστις στο αυτοκίνητο του θύματος, δεν φαίνεται σε καμία περίπτωση προσέγγιση της Ιωάννας, στο σπίτι του 40χρονου άνδρα που παρουσιάζεται ως το μήλον της έριδος. Αυτό που εξετάζει η αστυνομία, είναι το γιατί επέλεξε να επιτεθεί στην Ιωάννα στην Καλλιθέα στο πολύβουο σημείο, του γραφείου της, και καταλήγει ότι επέλεξε το συγκεκριμένο σημείο, γιατί δεν μπορούσε να μπει στο σπίτι της, αφού η κεντρική πόρτα της πολυκατοικίας κλειδωνόταν.

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments