Ζώδια

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για τη Τρίτη [16/06/20]

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για τη Τρίτη [16/06/20]
Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Τρίτη [16/06/20].

Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για την Τρίτη [16/06/20].

Κριός

Ο περίφημος ενθουσιασμός σας είναι χάρισμα. Αλλά αυτή τη στιγμή ίσως θα ήταν καλύτερα να είστε πιο συντηρητικοί στις ερωτικές σας προσπάθειες. Σε τελική ανάλυση, δεν έχουν μέλλον όλες οι ερωτικές γνωριμίες. Αφιερώστε λίγο χρόνο και στον εαυτό σας.

Ταύρος

Αν θέλετε να ωριμάσετε, πρέπει να μπορείτε να αναλάβετε τις ευθύνες σας για τις λανθασμένες επιλογές σας στην ερωτική σας ζωή. Οι μελλοντικές προοπτικές σας θα βελτιωθούν μόλις συνειδητοποιήσετε πόσο μπορείτε να επηρεάσετε τα γεγονότα.

Δίδυμοι

Συνήθως έχετε απίστευτη ενέργεια αλλά ακόμη κι εσείς θα πρέπει να προσέξετε τους πόρους σας. Οι άνθρωποι γύρω σας μπορεί να απαιτούν από εσάς περισσότερα πράγματα από όσα μπορείτε να δώσετε. Μην διστάσετε να βάλετε όρια και, το πιο σημαντικό, να τα διατηρήσετε.

Καρκίνος

Προτιμήστε να δείτε την ευρύτερη εικόνα σε ό,τι αφορά τις σχέσεις, ειδικά αν κάποιος φίλος ή συγγενής αντιμετωπίζει ένα ερωτικό δίλημμα. Έχετε κερδίσει με το σπαθί σας όλη αυτή τη σοφία. Βοηθήστε τον να δει τα πράγματα στη σωστή προοπτική.

Λέων

Σήμερα θα γνωρίσετε κάποιο ασυνήθιστο άτομο. Δεν είναι μόνο ότι κάνει την καρδιά σας να χτυπάει δυνατά… Κάποια πράγματα που λέει, σας κάνουν να αναρωτιέστε αν είναι από αυτό τον πλανήτη. Χαλαρώστε και απολαύστε το.

Παρθένος

Η σχέση σας με ένα συγκεκριμένο άτομο είναι απίστευτη. Ποιος να φανταζόταν ότι θα μπορούσατε να προσελκύσετε κάποιο σαν αυτό; Αφήστε το να σας δείξει πόσο όμορφη είναι η ζωή.

Ζυγός

Τον τελευταίο καιρό είστε τόσο ικανοποιημένοι με την κοινωνική σας δυναμική, που είναι δύσκολο να επικεντρωθείτε σε ένα μόνο άτομο. Αν περνάτε καλά, δεν υπάρχει λόγος να πιεστείτε να κάνετε κάτι διαφορετικό.

Σκορπιός

Η αυτοβελτίωση είναι μια συνεχής διαδικασία. Γιατί δεν αφιερώνετε τις εκπληκτικές σας ικανότητες σε έναν κοινοτικό ή παγκόσμιο σκοπό; Θα ενθουσιαστείτε από την όλη διαδικασία (και ίσως γνωρίσετε και κάποιο συναρπαστικό άτομο).

Τοξότης

Ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει. Δεν μπορείτε να διαμορφώνετε τα πάντα σύμφωνα με τα σχέδια και τις επιθυμίες σας, κυρίως σε ό,τι αφορά τον έρωτα. Σκεφτείτε πόσο βαρετό θα ήταν αυτό! Να είστε ευγνώμονες για όλες τις μικρές εκπλήξεις που σας επιφυλάσσει το σύμπαν.

Αιγόκερως

Ήρθε η ώρα να κάνετε μια αλλαγή στην εμφάνισή σας. Εάν συνήθως ντύνεστε στα μαύρα, δοκιμάστε να φορέσετε κάτι σε έντονο, φωτεινό χρώμα. Μερικές φορές θα πρέπει να δείχνετε ότι είστε διαθέσιμοι, αν θέλετε να προσελκύσετε την προσοχή.

Υδροχόος

Ας το παραδεχτούμε, δεν είστε όπως όλοι οι άλλοι. Γιατί, λοιπόν, θα πρέπει να γνωρίσετε κάποιον/α και να νοικοκυρευτείτε όπως κάνουν όλοι; Εξάλλου η λέξη «βολεύομαι» έρχεται σε πλήρη αντίθεση με όλα όσα πρεσβεύετε. Μην κάνετε εκπτώσεις στις αξίες σας.

Ιχθύες

Το να εκφράσετε τα συναισθήματά σας σε κάποιο συγκεκριμένο πρόσωπο, μπορεί να είναι το τελευταίο πράγμα που είχατε σκοπό να κάνετε σήμερα. Όμως το σύμπαν ευνοεί την επικοινωνία και διευκολύνει την έκφρασή σας. Θα κάνετε κάποιο κοντινό σας άτομο πολύ χαρούμενο.

Πηγή: www.astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments