Ελλάδα

Άλγεβρα ΕΠΑΛ Πανελλήνιες 2020: Αυτά είναι τα θέματα που «έπεσαν»

Άλγεβρα ΕΠΑΛ Πανελλήνιες 2020: Αυτά είναι τα θέματα που «έπεσαν»
Άλγεβρα ΕΠΑΛ Πανελλήνιες 2020: Δείτε τις ασκήσεις που κλήθηκαν να απαντήσουν οι υποψήφιοι των Επαγγελματικών Λυκείων στην Άλγεβρα.

Σήμερα Πέμπτη 18 Ιουνίου οι υποψήφιοι συνεχίζουν με την εξέταση της Άλγεβρας Γενικής Παιδείας. Ειδικότερα, πρόκειται για το δεύτερο και τελευταίο μάθημα Γενικής Παιδείας, στο οποίο θα εξεταστούν, καθώς από τις 20 έως και τις 30 Ιουνίου, θα εξετάζονται σε μαθήματα ειδικότητας. Παράλληλα, αυξημένα είναι τα μέτρα προστασίας τόσο για τους μαθητές όσο και για τους καθηγητές. Δείτε ΕΔΩ τα θέματα της Άλγεβρας.

Σημειώνεται ότι:

  • οι υποψήφιοι πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης μισή ώρα νωρίτερα.
  • η διάρκεια εξέτασης κάθε μαθήματος είναι τρεις ώρες.
  • Ως ώρα έναρξης εξέτασης ορίζεται η 08:30 π.μ.
  • Οι υποψήφιοι πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης μέχρι τις  08.00 π.μ.
  • Η διάρκεια εξέτασης κάθε μαθήματος είναι τρεις (3) ώρες, εκτός από το μάθημα ειδικότητας: Αρχιτεκτονικό Σχέδιο, για το οποίο η διάρκεια εξέτασης είναι τέσσερις (4) ώρες.

Χθες Τετάρτη 17 Ιουνίου οι υποψήφιοι της Ομάδας Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών εξετάστηκαν στα Αρχαία Ελληνικά, ενώ εκείνοι των Ομάδων Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών και Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής εξετάστηκαν στα Μαθηματικά. Αν εξαιρεθούν τα θέματα των Μαθηματικών του παλαιού συστήματος, που χαρακτηρίζονται από μεγάλο βαθμό δυσκολίας, οι υποψήφιοι αντιμετώπισαν βατά θέματα στα Αρχαία Ελληνικά και χωρίς ακραία ζητούμενα στα Μαθηματικά του νέου συστήματος. Επίσης βατά κρίθηκαν τα θέματα στα Αρχαία Ελληνικά, ενώ στα μαθηματικά κρίθηκαν ως κλιμακούμενης δυσκολίας τα θέματα του νέου συστήματος, με ιδιαίτερες δυσκολίες του παλαιού.

Κατά τη διάρκεια των πανελλήνιων εξετάσεων η χρήση μάσκας από τους υποψήφιους είναι προαιρετική, ωστόσο είναι υποχρεωτική για τους επιτηρητές εκπαιδευτικούς στις αίθουσες. Σε κάθε αίθουσα εξέτασης θα πρέπει να τηρείται αυστηρά η απόσταση 1,5 μέτρου μεταξύ των υποψηφίων, ενώ το ίδιο θα ισχύει και στους χώρους προετοιμασίας και στους χώρους εξέτασης των υποψηφίων με αναπηρία και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες ή ειδικές μαθησιακές δυσκολίες.Οι αίθουσες πρέπει να αερίζονται με φυσικό τρόπο και η χρήση ανεμιστήρων απαγορεύεται, ενώ όπως ήδη ισχύει στο σχολικό περιβάλλον μετά την άρση του lockdown, θα πρέπει να αποφεύγεται ο συγχρωτισμός και να τηρούνται οι οδηγίες καλής υγιεινής των χεριών, με χρήση νερού και σαπουνιού ή με αλκοολούχο αντισηπτικό διάλυμα, σύμφωνα με τις οδηγίες του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ).

Δείτε το πρόγραμμα των Πανελλαδικών Εξετάσεων έτους 2020 των ημερησίων και εσπερινών ΕΠΑΛ

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments