Ελλάδα

Ψευτογιατρός φωτογραφία: «Στα πράσα» τον συνέλαβε ο φωτογραφικός φακός

Ψευτογιατρός φωτογραφία: «Στα πράσα» τον συνέλαβε ο φωτογραφικός φακός
Ψευτογιατρός φωτογραφία: «Στα πράσα» τον συνέλαβε ο φωτογραφικός φακός. Νέα φωτογραφία δημοσιεύτηκε σε εκπομπή του Mega.

Νέα φωτογραφία του δήθεν γιατρού έφερε στη δημοσιότητα εκπομπή του MEGA. Στη συγκεκριμένη φωτογραφία φαίνεται ο ψευτογιατρός με τρία από τα θύματά του.Στο τραπέζι πάντως έχει μπροστά του ένα κινητό, πιθανότητα εκείνο που φέρεται να χρησιμοποιούσε για την ιδιότητα του γιατρού.  Νωρίτερα ο εισαγγελέας είχε δώσει στη δημοσιότητα φωτογραφία του κατηγορούμενου, με την εκτίμηση ότι θα συγκεντρωθούν περισσότερα στοιχεία για τη δράση του 47χρονου.

Η νέα φωτογραφία επί το έργον

Οι κατηγορίες

Μεταξύ άλλων, του αποδίδονται οι θάνατοι δύο παιδιών και ενός ηλικιωμένου. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 47χρονος αρνήθηκε τη κατηγορία της ανθρωποκτονίας κατά συρροή. «Δεν θα έκανα ποτέ κακό σε παιδιά, είμαι κι εγώ πατέρας» φέρεται να είπε στις δικαστικές αρχές και να ισχυρίστηκε πως τα σκευάσματα με τα βότανα τα χρησιμοποιούσε, γιατί πράγματι πίστευε πως κάνουν καλό.

Ο «ψευτογιατρός» τελικά κρίθηκε προφυλακιστέος, καθώς η μοναδική ικανότητά του να πείθει δεν φαίνεται να «έπιασε» ανακριτή και εισαγγελέα. Είναι και οι νέες καταγγελίες για τη δράση του που έρχονται συνεχώς στο φως. «Με βρήκε στο ΙΚΑ Κορίνθου με την τσάντα, κοστουμαρισμένος «ψάρευε» θύματα. Μου λέει «είμαι ογκολόγος, έχω ειδικευτεί ειδικά στη δική σας περίπτωση, έχω ιατρείο στην Ελβετία. Εγώ και άλλοι 5 -6 γιατροί υπάρχουμε στον κόσμο».

Ο 47χρονος φαίνεται να μην είχε κανένα πρόβλημα να προσποιείται

«Ρε παιδιά για μια αντιποίηση κάνετε έτσι;» φέρεται να τους είπε απορώντας. Μια «αντιποίηση» ωστόσο, η οποία, σύμφωνα με καταγγελίες, σε κάποιες περιπτώσεις, κόστισε ζωές. «Γνωστός μου είπε η γυναίκα του ότι πήγε σε ένα γιατρό στην Αθήνα που ερχόταν από Ελβετία και τέτοια αλλά δεν του έκανε τίποτα η θεραπεία και τον πήρε στον λαιμό του ο γιατρός. Τον ακολούθησε και πέθανε».

Και στην περίπτωση της συγκεκριμένης γυναίκας, ο 47χρονος φαίνεται πως ήταν καλά διαβασμένος. «Ήξερε τα πάντα για μένα, ήξερε που νοσηλεύομαι, ήξερε τα τηλέφωνά μου, ήξερε την διεύθυνσή μου, ήξερε τα πάντα για μένα. Με αποκαλούσε και με το μικρό μου όνομα». Στην προσπάθειά του όμως, να την πείσει, παραλίγο να την πατήσει.

«Ανέφερε και ονόματα από γιατρούς που με παρακολουθούσαν, μου είπε «σε 15 μέρες θα ξανάρθω, συνεργάζομαι με τους γιατρούς, έχω πελάτες εδώ πέρα». Μου λέει «συνεργάζομαι με τον καθηγητή τον Μπούρο», «τον καθηγητή τον Μπούρο;» του κάνω, «αυτός είναι πρώτος ξάδελφος του άντρα μου και χωριανοί». Εκεί όταν του το είπα αυτό το πράγμα, δίσταξε και μου είπε «Σκεφτείτε το και θα τα ξαναπούμε».

Είχε ωστόσο, πριν, προλάβει να της θέσει το κοστολόγιό του σε σχέση με την «θεραπεία» που της πρότεινε να ακολουθήσει. «Εμένα μου είπε 2.000 προκαταβολή για να μου κάνει μία φορά τον χρόνο μια θεραπεία που θα γινόμουν καλά. Συνολικά 8 – 10 θα πήγαινε η θεραπεία αλλά ήθελε προκαταβολή 2.000. Μου είπε «μπορείτε να πάρετε και δάνειο, άνετα. Ένα δάνειο να πάρετε ή από συγγενείς να δανειστείτε».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments