Lifestyle

Άσχημα τα νέα για τον Γιώργο Λιάγκα

Άσχημα τα νέα για τον Γιώργο Λιάγκα
Τρέχουν οι εξελίξεις στα τηλεοπτικά.

Ως ένας άλλος ναυαγός, από την ομώνυμη ταινία με πρωταγωνιστή τον φιλέλληνα Τομ Χάνκς, μας είχε παρουσιαστεί ο Γιώργος Λιάγκας λίγο πριν ξεκινήσει η φετινή τηλεοπτική σεζόν η οποία οδεύει στο τέλος της σιγα σιγά. Η απουσία του για μεγάλο χρονικό διάστημα από την τηλεόραση, αλλά και η μεταγραφή του στον τηλεοπτικό σταθμό του Φαλήρου είχαν συζητηθεί αρκετά και είχε χυθεί πολύ μελάνι όπως λένε στην δημοσιογραφική “γλώσσα”.

Η εκπομπή του αν και ξεκίνησε σχετικά καλά στην πορεία κάπου άρχισε να χάνει τους τηλεθεατές με αποκορύφωμα εκείνο το μεσημέρι που οι πανελίστες και ο παρουσιαστής επιδόθηκαν σε ένα άνευ προηγουμένου σχολιασμό για τη σεξουαλική παρενόχληση μιας φοιτήτριας μέσα στην βιβλιοθήκη του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Οι τηλεθεατές που το είδαν δεν πίστευαν ενώ το διαδίκτυο πήρε φωτιά από τα αρνητικά σχόλια κατά του Γιώργου Λιάγκα και των υπόλοιπων στο πάνελ της μεσημεριανής εκπομπής του Σκάι.

Ο μεγάλος ξεσηκωμός των χρηστών στα social media έφεραν και το κανάλι αλλά και τον Λιάγκα να απολογούνται για τα ατυχή σχόλιά τους. Το κανάλι κλήθηκε να πληρώσει 150 χιλιάδες ευρώ πρόστιμο από το ΕΣΡ ενώ αποφασίστηκε και η αναστολή της εκπομπής για μια εβδομάδα.

Το γεγονός ότι ο Γιώργος Λιάγκας έφερε με τα σχόλιά του σε τέτοια δύσκολη θέση το κανάλι του Φαλήρου κλόνισε τις σχέσεις των δυο πλευρών. Στην αρχή έπεσαν προτάσεις ακόμη και για διακοπή της εκπομπής και διακοπή του συμβολαίου με τον Γιώργο Λιάγκα.

Ωστόσο τελευταία στιγμή αποφασίστηκε για να μην επηρεαστεί το πρόγραμμα να συνεχιστεί η εκπομπή μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν που είναι σε λίγες ημέρες. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά ο Γιώργος Λιάγκας θα φύγει για τις καλοκαιρινές του διακοπές, ενώ μόλις επιστρέψει δεν θα ξανακάνει τη μεσημεριανή εκπομπή, η οποία δεν απέδωσε και τα αναμενόμενα ενώ έφερε σε πάρα πολύ άσχημη θέση τον Σκαί.

Βέβαια ο παρουσιαστής έχει συμβόλαιο για ακόμη έναν χρόνο με το κανάλι του Φαλήρου, αλλά όπως λέγεται από την πλευρά του τηλεοπτικού σταθμού εξετάζεται η χρυσή τομή ώστε οι δυο πλευρές να σταματήσουν τη συνεργασία τους. Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο Γιώργος Λιάγκας επιστρέφοντας και μέχρι να δει το κανάλι τι θα κάνει, θα παραμένει στο σταθμό χωρίς τηλεοπτική εκπομπή.

Ενώ όσον αφορά την αντικατάστασή της εκπομπής του Γιώργου Λιάγκα τα μεσημέρια ήδη έχει γραφτεί το όνομα της Ιωάννας Μαλέσκου. Η ξανθιά παρουσιάστρια του Κρήτη TV που αρκετοί θεωρούν ως τη νέα Ελένη Μενεγάκη προορίζεται για την μεσημεριανή ζώνη του καναλιού με ένα ανάλαφρο πρότζεκ το οποίο θα έχει και στοιχεία ενημέρωσης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments