Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Τρίτη [23/06/20]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Τρίτη [23/06/20]
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, την Τρίτη [23/06/20].

Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, για την Τρίτη [23/06/20].

Κριός

Η ενέργεια της σημερινής μέρας ενθαρρύνει μια συνομιλία με το ταίρι σας, που θα είναι συγχρόνως χιουμοριστική αλλά και αιχμηρή. Θα πρέπει να του μιλήσετε για ένα συγκεκριμένο ζήτημα που σας απασχολεί εδώ και αρκετό καιρό. Ο τρόπος που θα το θίξετε θα κάνει όλη τη διαφορά.

Ταύρος

Μην σκεφτείτε καν να ξεστομίσετε ένα από τα συνηθισμένα σας αστεία. Η ενέργεια της σημερινής μέρας υποδεικνύει ότι θα είναι πολύ εύκολο να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις με το αντικείμενο του πόθου σας. Δεδομένου ότι η σχέση σας βρίσκεται σε τόσο λεπτό σημείο, θα ήταν συνετό να είστε πιο συγκρατημένοι.

Δίδυμοι

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό δείχνει ότι πρέπει να επιτύχετε μια ισορροπία ανάμεσα στα αιχμηρά αστεία που τόσο σας αρέσουν και το να είστε ειλικρινείς. Κάποιο καινούργιο άτομο δεν μπορεί να καταλάβει την αίσθηση του χιούμορ σας. Επομένως θα ήταν συνετό να ελαττώσετε λίγο τις παρατηρήσεις και να απολαύσετε τις συζητήσεις σας.

Καρκίνος

Η ερωτική σας ζωή χρειάζεται μια δόση χιούμορ. Αυτό που δεν χρειάζεται είναι ο σαρκασμός. Το τρέχον πλανητικό σκηνικό υποδεικνύει ότι η γραμμή ανάμεσα σε αυτά τα δύο είναι εξαιρετικά λεπτή και αυτό μπορεί να μην βοηθάει την σχέση σας. Εάν αισθάνεστε ότι το έτερό σας ήμισυ σας έχει πληγώσει με κάποιον τρόπο, εκφράστε το άμεσα.

Λέων

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό υποδηλώνει ότι τόσο εσείς όσο και το ταίρι σας θα πρέπει να βρείτε τρόπους εκτόνωσης μετά από μια δύσκολη περίοδο. Δοκιμάστε να μαγειρέψετε παρέα ή να παρακολουθήσετε μια κωμωδία. Προσπαθήστε να μην ξεσπάσετε ο ένας στον άλλο και καταστρέψετε όσα έχετε επιτύχει μέχρι τώρα.

Παρθένος

Μπορεί να διαπιστώσετε ότι σήμερα σας δίνεται μια νέα επιλογή σε σχέση με το πώς μπορείτε να αντιδράσετε σε ένα συγκεκριμένο γεγονός που αφορά την ερωτική σας ζωή. Μπορείτε είτε να επικρίνετε τον/την σύντροφό σας για τον τρόπο με τον οποίο χειρίστηκε μια συγκεκριμένη κατάσταση ή να το περάσετε στο ντούκου και να γελάσετε.

Ζυγός

Η ενέργεια της σημερινής μέρας υποδεικνύει ότι δεν μπορείτε να καταλήξετε σε μια άποψη για το άτομο με το οποίο σκέφτεστε να προχωρήσετε σε σοβαρή σχέση. Και αυτό γιατί σας προκαλεί μερικές πολύ περίεργες αντιδράσεις. Τη μια στιγμή σας διασκεδάζει απίστευτα και την άλλη αισθάνεστε ενοχλημένοι. Μόνο εσείς μπορείτε να αποφασίσετε αν αξίζει τον κόπο να ασχοληθείτε μαζί του.

Σκορπιός

Η αίσθηση του χιούμορ είναι προσόν αλλά μερικές φορές μπορεί να σας γυρίσει μπούμερανγκ. Κάποιοι άνθρωποι είναι αρκετά ευαίσθητοι στα αυθόρμητα σχόλια και το εν λόγω άτομο, μπορεί να σας το καταλογίσει ως αρνητικό. Ίσως θα ήταν καλύτερα να προσέχετε τι λέτε στο μέλλον.

Τοξότης

Το πλανητικό σκηνικό υποδηλώνει ότι θα πάρετε μια παρατήρηση πολύ προσωπικά… Παρόλο που το άτομο που θα σας την κάνει δεν είχε σκοπό να σας κριτικάρει με οποιονδήποτε τρόπο. Το τελευταίο σας φλερτ δεν έχει καταλάβει πόσο ευαίσθητοι είστε και πίστευε ότι θα το πάρετε στην πλάκα. Για να λειτουργήσει αυτή η σχέση, θα πρέπει να το εκπαιδεύσετε στο τι είναι αποδεκτό και τι όχι.

Αιγόκερως

Αν βγείτε πρώτο ραντεβού με ένα καινούργιο άτομο απόψε, μην αφήσετε μια υποτιμητική παρατήρηση να σας απογοητεύσει. Η ενέργεια της μέρας υποδεικνύει ότι μάλλον δεν έχει συνειδητοποιήσει αυτά που λέει, λόγω του άγχους και της νευρικότητας. Δώστε του το πλεονέκτημα της αμφιβολίας.

Υδροχόος

Η ενέργεια της σημερινής μέρας προκαλεί ένα κλίμα αντιπαράθεσης ανάμεσα σε εσάς και τον/την αγαπημένο/η σας, αν δεν προσέξετε πώς θα διατυπώσετε κάποια πράγματα. Μπορεί και οι δύο να είστε πιεσμένοι λόγω δουλειάς και υποχρεώσεων. Μην τα παίρνετε όλα τόσο σοβαρά. Χαλαρώστε. Δείτε την αστεία πλευρά των πραγμάτων.

Ιχθύες

Δεν θα πάτε πολύ μακριά σήμερα χωρίς αίσθηση του χιούμορ. Προσπαθήστε να χαμογελάσετε στο ταίρι σας, ακόμη και στις στιγμές που θέλετε να το στραγγαλίσετε. Μόνο έτσι θα καταφέρετε να διατηρήσετε την αρμονία στη σχέση σας. Μην αφήνετε τα επουσιώδη να σας επηρεάζουν τόσο πολύ. Η ζωή είναι μικρή.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments