Αθλητισμός

Λίνκολν Ολυμπιακός: Ξανά για τον Βραζιλιάνο οι “ερυθρόλευκοι”

Λίνκολν Ολυμπιακός: Ξανά για τον Βραζιλιάνο οι “ερυθρόλευκοι”
Λίνκολν Ολυμπιακός: Οι Βραζιλιάνοι μιλούν και πάλι για ενδιαφέρον των Πειραιωτών για τον νεαρό εξτρέμ.

Το πρωτάθλημα τελείωσε μαθηματικά για τον Ολυμπιακό. Οι “ερυθρόλευκοι” έχουν μπροστά τους τον τελικό του Κυπέλλου, αλλά και τον επαναληπτικό με την Γουλβς που αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά για την πρόκριση. Οι άνθρωποι της ομάδας καλούνται να τρέξουν και την επόμενη ημέρα. Μια από τις θέσεις που ο Ολυμπιακός θα κινηθεί στο μεταγραφικό παζάρι είναι αυτή του εξτρέμ. Οι Πειραιώτες θέλουν να αποκτήσουν τουλάχιστον έναν ικανό εξτρέμ, ενώ δεν αποκλείεται να έρθει και κάποιος άλλος σαν επένδυση.

Στο παρελθόν το όνομα του Λίνκολν έχει παίξει στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Ο νεαρός Βραζιλιάνος είναι ένας ποδοσφαιριστής από αυτούς που εξετάζονται ενόψει καλοκαιριού. Ωστόσο για την ώρα δεν έχει παρθεί καμία απόφαση. Την ίδια στιγμή ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή επαναφέρει το θέμα του Ολυμπιακού στην επικαιρότητα τονίζοντας ότι υπάρχει ενδιαφέρον για τον πελάτη του από Ελληνική ομάδα.

Οι δηλώσεις για το ενδιαφέρον από την Ελλάδα

Ο Λούκας Μινέιρο δήλωσε για τον 21χρονο Βραζιλιάνο εξτρέμ τα εξής: «Έχουμε κρούσεις από Γαλλία, Ισπανία και Ελλάδα για τον παίκτη, αλλά όχι συγκεκριμένη πρόταση, καθώς η αγορά είχε σταματήσει λόγω της πανδημίας. Σύντομα θα φτάσει κάτι επίσημο στην Σάντα Κλάρα». Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει ότι υπάρχει ρήτρα αποδέσμευσης από την Σάντα Κλάρα, η οποία έχει καθοριστεί στα 15 εκατ. ευρώ, ενώ το ρεπορτάζ των Βραζιλιάνων αναφέρει πως πιθανή τιμή πώλησης του παίκτη είναι τα 3-4 εκατ. ευρώ.

Η Γκρέμιο έχει διατηρήσει ένα ποσοστό μεταπώλησης στο 20% και ένα άλλο μεγάλο ποσοστό το διατηρεί γραφείο μάνατζερ που έχει τα δικαιώματά του. Όλα αυτά καθιστούν εξαιρετικά δύσκολη την περίπτωσή του για τον Ολυμπιακό. Αξίζει να σημειωθεί ότι πολλοί Βραζιλιάνοι ποδοσφαιριστές βρίσκονται υπό τέτοιο ιδιοκτησιακό καθεστώς. Δεν είναι λίγες οι φορές που μια ομάδα προσπαθεί να αποκτήσει κάποιον παίκτη και εμφανίζονται διάφοροι μάνατζερ που έχουν ποσοστά και ζητούν παραπάνω χρήματα. Από την πλευρά του ο Ολυμπιακός δεν συνηθίζει να παίζει τέτοια παιχνίδια για να ανεβάζει τις τιμές ποδοσφαιριστών. Οπότε αν δεν ξεκαθαριστεί το ιδιοκτησιακό καθεστώς του Λίνκολν τότε δύσκολα θα γίνει κάποια κίνηση για την απόκτησή του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments