Ελλάδα

Τρίκαλα αεροβόλο: Στο πένθος η πολύτεκνη οικογένεια κληρικού για τον θάνατο του 15χρονου γιου του

Τρίκαλα αεροβόλο: Στο πένθος η πολύτεκνη οικογένεια κληρικού για τον θάνατο του 15χρονου γιου του
Τρίκαλα αεροβόλο: Οι καταθέσεις των μελών της οικογένειας θα ρίξουν φως στο τραγικό περιστατικό.

Τα αίτια του τραγικού περιστατικού που έχει βυθίσει στο πένθος την κοινωνία των Τρικάλων αναζητούν οι αρχές μετά τον αδόκητο θάνατο του 15χρονου Αλέξανδρου ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες εκπυρσοκρότησε το αεροβόλο όπλο με το οποίο έπαιζε με τα άλλα δυο του αδέρφια.

Το βράδυ της Κυριακής εκτιλύχθηκαν σκηνές αρχαίας τραγωδίας στο Νοσοκομείο Τρικάλων όπου λίγο μετά τις 8 κατέληξε στα τραύματά του ο 15χρονος Αλέξανδρος. Παιδί πολύτεκνης οικογένειας με εφτά παιδιά, ενός εκ των κληρικών της Μητροπόλεως Σταγών και Μετεώρων, του πατρός Αχιλλίου Καραμίντζιου, εφημέριου του χωριού Ξηρόκαμπος.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα trikalavoice.gr, το τραγικό περιστατικό έγινε το απόγευμα της Κυριακής, όταν τρία από τα παιδιά της οικογένειας, ο μεγαλύτερος (17 ετών), ο μικρότερος γιός (3 ετών) και ο 15χρονος Αλέξανδρος έπαιζαν στο σπίτι τους στη Θεόπετρα Καλαμπάκας με ένα αεροβόλο όπλο. Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, το αεροβόλο εκπυρσοκρότησε και ο 15χρονος τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι.

Όλοι έτρεξαν στο παιδί το οποίο είχε πέσει στο έδαφος. Αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που έφτασε στο σπίτι και μετέφερε στα Επείγοντα περιστατικά του Νοσοκομείου Τρικάλων τον 15χρονο Αλέξανδρο. Αμέσως οι γιατροί και νοσηλευτές που είχαν ειδοποιηθεί έπεσαν πάνω του καταβάλλοντας υπεράνθρωπες προσπάθειες για να τον κρατήσουν στη ζωή, ενώ σχεδίαζα ακόμη και την αεροδιακομιδή του στη Λάρισα. Δυστυχώς όμως ο 15χρονος δεν μπόρεσε να κρατηθεί στη ζωή και υπέκυψε στο πολύ σοβαρό τραύμα του, λίγο μετά τις 8 το βράδυ της Κυριακής.

Η τραγωδία έχει βυθίσει στο πένθος και την Καλαμπάκα όπου ο πατέρας του 15χρονου είναι γνωστός κληρικός και πολύ αγαπητός, αλλά και όλους τους συγγενείς και φίλους της πολύτεκνης οικογένειας. Από την πλευρά της η αστυνομία αναμένει για να πάρει καταθέσεις από τα αδέλφια και τους γονείς του άτυχου 15χρονου, ώστε να διαφωτιστούν τα αίτια της τραγωδίας.

Τα ερωτήματα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή είναι πως το αεροβόλο βρέθηκε στα χέρια των τριών παιδιών της οικογένειας και πως αυτό εκπυρσοκρότησε από τη στιγμή που υπάρχουν “ασφάλειες” σε τέτοιου είδους όπλα ώστε να μην πατιέται η σκανδάλη. Φως σε όλα τα αίτια θα ρίξουν οι καταθέσεις των συγγενών του 15χρονου Αλέξανδρου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments