Ελλάδα

Άρτα: Δεν άντεξε τον χωρισμό και έκαψε το αυτοκίνητο της πεθεράς

Άρτα: Δεν άντεξε τον χωρισμό και έκαψε το αυτοκίνητο της πεθεράς
Άρτα: Ένας 27χρονος δεν μπορούσε να χωνέψει ότι η φίλη του τον χώρισε και αποφάσισε να την εκδικηθεί, καίγοντας το αυτοκίνητο της μητέρας της.

Ένας 27χρονος στην Άρτα δεν μπορούσε να χωνέψει ότι η 19χρονη, με την οποία διατηρούσε σχέση, αποφάσισε να τον χωρίσει και αντέδρασε εκδικητικά. Δεν δίστασε να κάψει ολοσχερώς το ΙΧ αυτοκίνητο που οδηγούσε η 19χρονη. Έκανε όμως ένα λάθος. Είτε επειδή δεν το γνώριζε, είτε επειδή θέλησε να το αγνοήσει, το αυτοκίνητο δεν ανήκε στη 19χρονη, αλλά στην μητέρα της., η οποία αναγκάστηκε να πληρώσει το μάρμαρο.

Το χρονικό της υπόθεσης

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 2:10 τα ξημερώματα της Τρίτης, στην Άρτα. Ο 27χρονος διατηρούσε ερωτική σχέση με τη 19χρονη, η οποία, ωστόσο, πριν από λίγο καιρό του ζήτησε να χωρίσουν. Ο νεαρός, σύμφωνα με πληροφορίες του ethnos.gr  δεν μπορούσε να δεχθεί το γεγονός ότι η νεαρή κοπέλα αποφάσισε να δώσει τέλος στη σχέση τους και συνέχισε να την ενοχλεί.

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, όσο περνούσε ο καιρός, ο 27χρονος γινόταν ολοένα και πιο ενοχλητικός, φτάνοντας, μάλιστα, στο σημείο να της τηλεφωνεί και να εκτοξεύει εναντίον της διάφορες απειλές. Προφανώς το γεγονός αυτό θορύβησε τη 19χρονη και το περιβάλλον της και την οδήγησε να καταθέσει και μήνυση σε βάρος του 27χρονου.

Ο 27χρονος είχε ξεκινήσει με απειλές στην 19χρονη. Έφτασε να τις υλοποιήσει

Μία από αυτές τις απειλές ήταν και το ότι θα κάψει το αυτοκίνητο της κοπέλας. Τελικά έκανε την απειλή του πράξη τα ξημερώματα της Τρίτης. Ήξερε που έμενε η κοπέλα, ήξερε και το αυτοκίνητο που οδηγούσε και το έβαλε φωτιά, ξεσηκώνοντας στο πόδι μία ολόκληρη γειτονιά. Μάλλον δεν γνώριζε ότι το αυτοκίνητο ανήκε στην μητέρα της κοπέλας. Ή επέλεξε να το αγνοήσει.  Άμεσα ειδοποιήθηκε η πυροσβεστική, δυνάμεις της οποίας έφτασαν γρήγορα στο σημείο. Κατάφεραν να περιορίσουν γρήγορα τη φωτιά, ωστόσο, το αυτοκίνητο καταστράφηκε ολοσχερώς. Το όχημα, ωστόσο, ανήκε στη μητέρα της κοπέλας, η οποία πλήρωσε το… μάρμαρο.

Σε βάρος του 27χρονου σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα του εμπρησμού ξένης ιδιοκτησίας και της απειλής. Να σημειωθεί ότι ο συλληφθείς δεν έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments