Διεθνή

Κιμ Γιονγκ Ουν: Ανατίναξε γραφεία της Νότιας Κορέας για να υπερασπιστεί τη γυναίκα του [vid]

Κιμ Γιονγκ Ουν: Ανατίναξε γραφεία της Νότιας Κορέας για να υπερασπιστεί τη γυναίκα του [vid]
Κιμ Γιονγκ Ουν: Σύμφωνα με τον Ρώσο πρεσβευτή της Βόρειας Κορέας, Αλεξάντερ Μετσαγκόρα, ο Κιμ έγινε έξαλλος όταν έφτασαν στα χέρια του προπαγανδιστικά φυλλάδα από τη Νότια Κορέα.

Έξαλλος φαίνεται πως έγινε ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας, Κιμ Γιονγκ Ουν, με «βρώμικες» φωτογραφίες της γυναίκας του που είδαν το φως της δημοσιότητας στη Νότια Κορέα.

Σύμφωνα με τον Ρώσο πρεσβευτή της Βόρειας Κορέας, Αλεξάντερ Μετσαγκόρα, ο Κιμ έχασε την ψυχραιμία του όταν έφτασαν στα χέρια του προπαγανδιστικά φυλλάδα από τη Νότια Κορέα, με «βρώμικες» φωτογραφίες της συζύγου του.

«Τα φυλλάδια είχαν μια… βρώμικη και προσβλητική προπάγανδα με στόχο τη σύζυγο του ηγέτη της Βόρειας Κορέας», φέρεται να δήλωσε ο Ματσεγκόρα. Όπως είπε στο ρωσικό πρακτορείο TASS οι φωτογραφίες της Ρι Σολ Γιού ήταν «πειραγμένες» με τόσο άσχημο τρόπο ώστε αποτέλεσαν τη «σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι» για την Πιονγιάνγκ.

Ανατίναξε τα γραφεία για να υπερασπιστεί την τιμή της γυναίκας του

Έτσι, προς αντίδραση και υπεράσπιση της τιμής της γυναίκας του, ο Κιμ Γιονγκ Ουν έδωσε την άδεια για την ανατίναξη του γραφείου σύνδεσης με τη Νότια Κορέα στις 16 Ιουνίου, έχοντας κίνητρα καθαρά προσωπικά και όχι πολιτικά.

Ύστερα από την ανατίναξη των γραφείων, ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας διέταξε την επανέναρξη των στρατιωτικών ασκήσεων κοντά στα σύνορα με τη Νότια Κορέα, στην πιο προκλητική ενέργειά του από το 2018, οπότε και συμφωνήθηκε με τη Σεούλ να υπάρξει χαμήλωμα των τόνων στην κορεατική χερσόνησο.

Τι γίνεται με την υγεία του ανώτατου ηγέτη της Βόρειας Κορέας;

Πάντως, ο Κιμ έχει συνηθίσει τον κόσμο σε έξαλλες αντιδράσεις αλλά πολλοί είναι εκείνοι που συνεχίζουν να αναρωτιούνται πού είναι και πώς είναι η υγεία του. Δημοσιεύματα αναφέρουν συνεχώς πως για περισσότερο από τρεις εβδομάδες έχει να δώσει σημεία ζωής ο Κιμ Γιονγκ Ουν, ο οποίος τους τελευταίους μήνες «εξαφανίζεται» επί μακρόν και εμφανίζεται και πάλι στη δημόσια ζωή της Βόρειας Κορέας, δίνοντας τροφή σε φήμες πως κάτι συμβαίνει με την υγεία του.

Σημειώνεται πως τον Απρίλιο ο ισχυρός άνδρας της Βόρειας Κορέας είχε «εξαφανιστεί» επί 20 ημέρες και οι φήμες έκαναν λόγο για σοβαρό πρόβλημα υγείας ενώ δημοσιεύματα σε ΗΠΑ, Ιαπωνία και Χονγκ Κονγκ ανέφεραν πως είναι νεκρός, μετά από επέμβαση στην καρδιά. Όμως, την Πρωτομαγιά ο Κιμ διέλυσε όλες τις φήμες και διέψευσε τα σενάρια περί διαδοχής του εμφανιζόμενος στα εγκαίνια εργοστασίου λιπασμάτων.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments