Αθλητισμός

Μοχάμεντ Ελνενί Ολυμπιακός: Νέες φήμες για τον διεθνή χαφ

Μοχάμεντ Ελνενί Ολυμπιακός: Νέες φήμες για τον διεθνή χαφ
Μοχάμεντ Ελνενί Ολυμπιακός: Ιδιαίτερο είναι το ενδιαφέρον των Πειραιωτών για τον Αιγύπτιο.

Τον σχεδιασμό της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν συνεχίζουν στον Ολυμπιακό παρότι ακόμη τρέχει το πρωτάθλημα ενώ απομένει ο τελικός του Κυπέλλου και η ρεβάνς με τη Γουλβς γα το Europa League. Οι Πειραιώτες λοιπόν έχουν σκοπό να ενισχυθούν στα χαφ. Για τον λόγο αυτό έχουν σημειώσει κάποια ονόματα στην μεταγραφική λίστα τους. Βεβαίως όλα θα εξαρτηθούν από το αν τελικά αποχωρήσει από το λιμάνι ο Μαντί Καμαρά.

Ο Αφρικανός χαφ αποτελεί μεταγραφικό στόχο πολλών ομάδων εδώ και δυο καλοκαίρια. Δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν ότι το φετινό καλοκαίρι οι Ευρωπαϊκές ομάδες θα κάνουν τις κρούσεις τους για τον παίκτη. Ο Ολυμπιακός δεν έχει πρόβλημα να μιλήσει για την πώλησή του, αλλά μόνο με τους δικούς του όρους. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να φτάσει μια πρόταση με πολλά μηδενικά. Εφόσον αυτό συμβεί πρέπει να έρθει στην Ελλάδα ο αντικαταστάτης του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, αυτός που θα καλύψει το κενό του είναι ο Μοχάμεντ Ελνενί.

Ο παίκτης είναι σε διαμάχη αυτό τον καιρό με την Μπεσίκτας στην οποία αγωνίζεται ως δανεικός. Οι Τούρκοι του χρωστάνε δεδουλευμένα και οι δύο πλευρές πηγαίνουν στα άκρα. Είναι λοιπόν, πολύ δύσκολο να συνεχίσει στη γειτονική χώρα. Την ίδια ώρα, η Άρσεναλ από την πλευρά της, στην οποία ανήκει ο παίκτης, δεν έχει σκοπό να τον κρατήσει. Για την ακρίβεια ο Αιγύπτιος δεν υπάρχει καν στα πλάνα των “κανονιέρηδων”. Εδώ έρχεται ο Ολυμπιακός, ο οποίος περιμένει στη γωνία και παρακολουθεί στενά την περίπτωσή του. Είναι μία περίπτωση αρκετά καλή για τον Ολυμπιακό και που μπορεί να καλύψει το κενό του Καμαρά. Με μεγαλύτερη εμπειρία από την Ευρώπη και σίγουρα ένα μεγαλύτερο όνομα, αλλά και οικονομικό κασέ.

Η επαγγελματική καριέρα του Ελνενί ξεκίνησε το 2010 από την αιγυπτιακή Αλ Μοκαουλούν. Το 2013 δόθηκε δανεικός στη Βασιλεία και στη συνέχεια έγινε παίκτης της. Με τη Βασιλεία κατέκτησε τέσσερις φορές το πρωτάθλημα Ελβετίας (2012–13, 2013–14, 2014–15 και 2015–16). Τον Ιανουάριο του 2016 υπέγραψε στην Άρσεναλ, με την οποία κατέκτησε το 2017 το κύπελλο Αγγλίας και το Κομιούνιτι Σιλντ. Τον Αύγουστο του 2019 παραχωρήθηκε δανεικός στην Μπεσίκτας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments