Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Πάει για ροτέισον ο Μάρτινς στα ματς με Παναθηναϊκό και Άρη

Ολυμπιακός: Πάει για ροτέισον ο Μάρτινς στα ματς με Παναθηναϊκό και Άρη
Ολυμπιακός: Ο προπονητής του Ολυμπιακού θέλει να πάρει το πρωτάθλημα χωρίς ήττα, αλλά δεν μπορεί να χρησιμοποιεί συνέχεια τους ίδιους παίκτες. Τι θα κάνει με Παναθηναϊκό και Άρη.

Ο Ολυμπιακός επέστρεψε στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος αφού πανηγύρισε τον 45ο τίτλο στην ιστορία του. Αυτό δεν σημαίνει ότι ο Πέδρο Μαρτίνς έχει χαλαρώσει απέναντι στους παίκτες του. Είναι γνωστό ότι ο Πορτογάλος τεχνικός θέλει να ολοκληρώσει χωρίς ήττα τα play off, όπως έγινε και στην κανονική περίοδο.

Ο Μαρτίνς έδωσε στους παίκτες του Ολυμπιακού ρεπό την Πέμπτη (2/7) για να ηρεμήσουν και το πρωί της Παρασκευής επέστρεψαν στον Ρέντη για να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ (5/7, 21.30). Όπως αναφέρει το «Φως», ο τεχνικός του Ολυμπιακού έχει ξεκαθαρίσει σε όλους τους τόνους και έχει καταφέρει να «μπολιάσει» και τους ποδοσφαιριστές του ότι δεν του αρκεί μόνο το πρωτάθλημα. Θέλει το αήττητο πρωτάθλημα.

Έτσι, έχει αρχίσει να τους επισημαίνει τα λάθη που έκαναν με τον ΟΦΗ, έτσι ώστε να μην τα ξανακάνουν στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Ο Μαρτίνς δεν θέλει οι παίκτες του να δουν τα υπόλοιπα παιχνίδια ως αγγαρεία.

Έχει κάνει πολλές συζητήσεις μαζί τους από την πρώτη μέρα που γύρισαν οι ποδοσφαιριστές στις προπονήσεις στη μετά καραντίνα εποχή και τους έχει τονίσει ότι θα γραφτούν με χρυσά γράμματα στην ιστορία του συλλόγου και του ελληνικού ποδοσφαίρου αν πάρουν το πρωτάθλημα δίχως να χάσουν πουθενά.

Για τον Μαρτίνς το μεγάλο «στοίχημα» είναι να ολοκληρώσουν το πρωτάθλημα μόνο με νίκες, να μη φέρουν δηλαδή ούτε μία ισοπαλία! Κι αυτό είναι κάτι που επίσης έχει πει στους παίκτες του για να τους έχει στην «τσίτα» και για να μη δώσουν το παραμικρό δικαίωμα χαλάρωσης.

Θα προχωρήσει σε ροτέισον

Από εκεί και πέρα, σε ό,τι έχει να κάνει με το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, είναι δεδομένο ότι θα μοιράσει τον χρόνο στα δύο ματς που ακολουθούν με Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ (5/7) και με Άρη στη Θεσσαλονίκη (8/7).

Δεν έχει άλλωστε άλλη επιλογή. Ήδη, κάποιοι ποδοσφαιριστές έχουν αρχίσει να παρουσιάζουν σημάδια κόπωσης και θα πρέπει να γίνει μία σωστή διαχείριση. Ο Τσιμίκας για παράδειγμα για αυτό τον λόγο αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο στο ματς με τον ΟΦΗ. Για αυτό επίσης δεν ξεκίνησε ο Ελ Αραμπί και πήρε τη θέση του ο Χασάν. Το ίδιο συνέβη και με τον Μπουχαλάκη που αντικαταστάθηκε από τον Καφού.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, οριστικές αποφάσεις δεν έχει πάρει ακόμα ποιοι θα ξεκινήσουν στο ΟΑΚΑ, καθώς θέλει να τους τσεκάρει στις δύο προπονήσεις που ακολουθούν. Προπονήσεις που θα μοιάζουν περισσότερο με… αποθεραπεία. Ούτε δίτερμα δεν θα προλάβουν να κάνουν, με ό, τι αυτό σημαίνει.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments