Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για το Σάββατο [04/07/20]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για το Σάββατο [04/07/20]
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, το Σάββατο [04/07/20].

Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, το Σάββατο [04/07/20].

Κριός

Η κατάσταση είναι κάπως έντονη σήμερα – με την καλή έννοια. Εσείς και ο/η αγαπημένος/η σας ψάχνετε για έναν στόχο που θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε στο μέλλον με αυτοπεποίθηση; Σήμερα θα βρείτε αυτό που αναζητάτε.

Ταύρος

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό ενθαρρύνει το πάθος και την φλόγα στην ερωτική σας ζωή. Μπορείτε να εκφράσετε ευκολότερα τα συναισθήματά σας. Είτε το κάνετε προφορικά, είτε αγοράζοντας ένα υπέροχο δώρο για το ταίρι σας, θα νιώσετε εξίσου καλά με την αγάπη που θα μεταδώσετε.

Δίδυμοι

Η ενέργεια της σημερινής μέρας σας δίνει την ευκαιρία να αναθερμάνετε τις σχέσεις σας με κάποιο άτομο με το οποίο είχατε απομακρυνθεί τον τελευταίο καιρό. Όποιος και αν είναι ο λόγος για την έλλειψη επικοινωνίας θα εξαλειφθεί. Ξεκινήστε κάνοντας τους/της ένα κομπλιμέντο για να σπάσει ο πάγος.

Καρκίνος

Η ενέργεια της μέρας ενθαρρύνει τους ανθρώπους να είναι πιο ανοιχτοί στην έκφραση των συναισθημάτων τους. Το γεγονός αυτό διευκολύνει πολύ τα πράγματα στη σχέση σας. Κατά το παρελθόν έχετε προσπαθήσει πολύ να κάνετε τον/την αγαπημένο/η σας να παραδεχτεί τα συναισθήματά του/της για εσάς, χωρίς αποτέλεσμα. Αλλά σήμερα, χωρίς καμία προσπάθεια εκ μέρους σας, θα αποκαλύψει τα πάντα.

Λέων

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό φέρνει μια ενδιαφέρουσα εμπειρία στην ερωτική σας ζωή. Εάν βγείτε κάποιο ραντεβού απόψε, να περιμένετε ότι εσείς και ο/η υποψήφιος/ασύντροφος σας θα έχετε απίστευτη χημεία μεταξύ σας. Δεν θα μπορείτε να ξεκολλήσετε ο ένας από τον άλλον.

Παρθένος

Σήμερα υπάρχει ένα υπέροχο αίσθημα αρμονίας στην ατμόσφαιρα, που θα επιτρέψει σε εσάς και στο ταίρι σας να απολαύσετε τον χρόνο που περνάτε μαζί. Είτε βγείτε έξω για φαγητό είτε μείνετε σπίτι, θα υπάρχει μια μοναδική αίσθηση οικειότητας ανάμεσά σας.

Ζυγός

Το πλανητικό σκηνικό ενθαρρύνει την επανένωσή σας με κάποιον/α που έχετε να δείτε καιρό. Ό,τι κι αν έχει συμβεί μεταξύ σας, θα διαπιστώσετε ότι ακόμα τρέφετε δυνατά συναισθήματα για αυτό το άτομο που δεν μπορείτε να κρύψετε. Τα αισθήματα είναι αμοιβαία.

Σκορπιός

Σήμερα θα χρειαστεί να λάβετε μια γρήγορη απόφαση, κάτι που μάλλον δεν αισθάνεστε έτοιμοι να κάνετε. Το πιθανότερο είναι ότι αφορά την ερωτική σας ζωή και το κατά πόσο θα προχωρήσετε τα πράγματα στη σχέση σας. Ίσως ποτέ να μην είναι η κατάλληλη στιγμή για τέτοιους είδους αποφάσεις. Ωστόσο, θα πρέπει να επιλέξετε τι θα κάνετε. Ακούστε την καρδιά σας.

Τοξότης

Εάν έχετε την αίσθηση ότι η ερωτική σας ζωή έχει φτάσει σε αδιέξοδο, να το ξανασκεφτείτε. Ίσως η σχέση σας περνάει από ένα μεταβατικό στάδιο και το πάθος ανάμεσα σας αναζωπυρωθεί. Ή μπορεί να γνωρίσετε κάποιο καινούργιο άτομο που θα σας ενθουσιάσει. Οτιδήποτε από τα δύο θα είναι ευπρόσδεκτο αυτή τη στιγμή.

Αιγόκερως

Η ενέργεια της μέρας σας ενθαρρύνει να βγείτε από το τέλμα της ερωτικής σας ζωής και να προχωρήσετε σε πιο υποσχόμενα μέρη. Τον τελευταίο καιρό μπορεί να βουλιάζατε στην αυτολύπηση αλλά τώρα επιτέλους συνειδητοποιείτε τι πρέπει να κάνετε και αναλαμβάνετε δράση.

Υδροχόος

Τα πράγματα είναι κάπως έντονα σήμερα, χωρίς να σημαίνει ότι δεν θα περάσετε καλά. Η ερωτική σας ζωή θα είναι πιο παθιασμένη και ίσως αισθάνεστε αμήχανα όταν μιλάτε για τα βαθύτερα συναισθήματά σας. Αλλά δεν μπορείτε να κάνετε αλλιώς. Το θετικό της υπόθεσης είναι ότι το ταίρι σας θα λάβει το σωστό μήνυμα και να αισθανθεί περισσότερη ασφάλεια.

Ιχθύες

Το πλανητικό σκηνικό φέρνει μαζί του μια-δυο εκπλήξεις, ειδικά αν γνωρίσετε κάποιο καινούργιο άτομο απόψε. Θα ταιριάξετε σχεδόν ακαριαία και θα διαπιστώσετε ότι δεν έχετε νόημα να χρονοτριβείτε για να προχωρήσετε σε κάτι πολλά υποσχόμενο.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments