Πολιτική

Θεοδωρικάκος Καλογρίτσας: «Δεν είμαστε συνέταιροι», δήλωσε ο υπουργός

Θεοδωρικάκος Καλογρίτσας: «Δεν είμαστε συνέταιροι», δήλωσε ο υπουργός
Θεοδωρικάκος Καλογρίτσας: Ο υπουργός Εσωτερικών διαψεύδει τον ΣΥΡΙΖΑ για τη σχέση του ίδιου και του εργολάβου Χρήστου Καλογρίτσα.

Με δηλώσεις του στον ΣΚΑΪ, ο υπουργός Εσωτερικών, Τάκης Θεοδωρικάκος διέψευσε τον ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος σε ανακοίνωσή του αναφέρει ότι είναι συνέταιρος με τον εργολάβο, Χρήστο Καλογρίτσα. «Ο κ. Καλογρίτσας κι εγώ δεν είμαστε συνέταιροι και είναι απολύτως ψευδές αυτό που γράφει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ», τόνισε ο υπουργός Εσωτερικών.

Όσον αφορά τα δημοσιεύματα της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα» που αφορούν τις καταγγελίες Καλογρίτσα σε βάρος του Νίκου Παππά για τα 3 εκατ. ευρώ που εξασφάλισε ο πρώην υπουργός για να πληρώσει ο επιχειρηματίας το ποσό για την τηλεοπτική άδεια στο διαγωνισμό του 2016, ο υπουργός υπογράμμισε ότι «δεν νομίζω ότι υπάρχει κανένας που να πιστεύει ότι ο κ. Τσίπρας δεν γνώριζε τις παρασκηνιακές δραστηριότητες του κ. Παππά, οι οποίες συνιστούν ένα παρακράτος, για το οποίο πρέπει η ελληνική δικαιοσύνη να ασχοληθεί πάρα πολύ σοβαρά», προσθέτοντας ότι οτι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης πρέπει να απολογηθεί στον ελληνικό λαό.

Τέλος, ο κ. Θεοδωρικάκος σχολιάζοντας τη δήλωση του κ. Τσίπρα σε συνέντευξή του στο «Έθνος της Κυριακής» ότι δεν είναι παιδονόμος ή χωροφύλακας, σημείωσε ότι «στερείται στοιχειωδους υπευθυνοτητας» διερωτώμενος, «παιδάκι ήταν το δεξί του χέρι και δεν γνώριζε και τι έκανε στο παρασκήνιο;».

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του Άδωνι Γεωργιάδη

Στην πρωινή εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στον ΣΚΑΪ, μίλησε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης. Ο «γαλάζιος» υπουργός κάλεσε τον Νίκο Παππά να υποβάλει μήνυση σε βάρος του κ. Καλογρίτσα για συκοφαντική δυσφήμηση, εάν δεν ευσταθούν οι ισχυρισμοί του.

«Ο ένας δρόμος είναι να κάνει αμέσως μήνυση στον κ. Καλογρίτσα, καθώς αυτό είναι μια συκοφαντία εναντίον του και τότε ο κ. Καλογρίτσας οφείλει να παρουσιάσει τα όποια αποδεικτικά στοιχεία έχει για να αποδείξεις τους ισχυρισμούς του. Ή εάν ο κ. Παππάς δεν πάει στα δικαστήρια τον κ. Καλογρίτσα οφείλει αμέσως ο ΣΥΡΙΖΑ να τον αποπέμψει. Διότι αν δεν τον αποπέμψει ο ΣΥΡΙΖΑ ενώ πια υπάρχει αυτή καταγγελία στο δικαστήριο σημαίνει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ αποδέχεται αυτού του τύπου τις πρακτικές», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments