Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Πέμπτη [09/07/20]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Πέμπτη [09/07/20]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Πέμπτη [09/07/20].

Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Πέμπτη [09/07/20].

Κριός

Αν υπάρχει ένταση στη σχέση σου, τότε συμπεριφέρσου με συμπόνοια και γενναιοδωρία. Μπορείς να είσαι δυνατή όταν το θέλεις. Τώρα όμως χρειάζεται να μιλήσεις μέσα από την καρδιά σου, με ήρεμο κι ευχάριστο τρόπο. Αντιμετώπισε τις ερωτικές προκλήσεις και γίνε η παθιασμένη ειρηνίστρια.

Ταύρος

Είσαι παθιασμένη με αυτό που θέλεις τώρα και γνωρίζεις παράλληλα, ότι διακυβεύονται πολλά στη σχέση σου. Κι έχεις τους λόγους σου να νιώθεις ευγνωμοσύνη για το ρυθμό με τον οποίο κάτι εξελίσσεται. Επικεντρώσου σε αυτό που σε κάνει χαρούμενη και θα νιώσεις ακόμη περισσότερη ευγνωμοσύνη για την προσοχή, την αγάπη και τη στοργή, που έρχονται στο δρόμο σου.

Δίδυμοι

Γνωρίζεις τις δυνατότητές σου, σε ό,τι αφορά τον έρωτα και το ρομαντισμό. Αυτή η συνειδητοποίηση, σου προσφέρει ένα εξαιρετικό πλεονέκτημα στις αλληλεπιδράσεις που έχεις με τις σχέσεις σου. Ακόμα κι αν η γοητεία σου αυξάνεται και η σέξι ατμόσφαιρα είναι πολύ δύσκολο να αγνοηθεί, προσπάθησε να διατηρήσεις ένα αέρα μυστηρίου. Αυτό θα ενθουσιάσει το ταίρι σου.

Καρκίνος

Το να δείξεις στον αγαπημένο σου πόσο σημαντικός είναι για σένα, υπερβαίνοντας το κάλεσμα του καθήκοντος, είναι κάτι που δε θα σκεφτείς δυο φορές. Αν θέλεις όμως να ενισχύσεις την εμπιστοσύνη και την ισορροπία στη σχέση σου, τότε η γενναιοδωρία που θα δείξεις περνώντας αρκετό από το χρόνο σου μαζί του, θα τον συγκινήσει ιδιαίτερα. Το «να είσαι εκεί» για το ταίρι σου, είναι το ανεκτίμητο δώρο που μπορείς να του προσφέρεις τώρα.

Λέων

Πιθανότατα θα κάνεις ό, τι χρειάζεται για να πετύχεις περισσότερη ισότητα και αρμονία στη σχέση σου. Μη προσπαθήσεις όμως να πιέσεις για τις αλλαγές που επιθυμείς. Καλύτερα να εστιάσεις σε ό,τι σας έκανε να ξεφύγετε και οι δύο, από την προηγούμενη στάση σας. Η μονόπλευρη συμπεριφορά, δε είναι αυτό που κάνουν οι εραστές .

Παρθένος

Μια δημιουργική λύση σε ένα ρομαντικό δίλημμα, θα η καλύτερη κίνηση για να δείξεις πως σέβεσαι τις ανάγκες του εραστή σου. Βασίσου στην διαίσθηση, τη σοφία και την εμπειρία σου, για να μπορέσεις να προσεγγίσεις σωστά και να μπορέσεις να χειριστείς το ευαίσθητο θέμα που έχει προκύψει. Πάνω απ’ όλα, πρέπει να πειστείς πως ο τρόπος με τον οποίο προσεγγίζεις τα ερωτικά σου, θα αποτελέσει απόδειξη της καλοσύνης και της συμπόνιας σου.

Zυγός

Όσο αυξάνεται η αυτοπεποίθησή σου, τόσο πιο ευτυχισμένη θα νιώθεις. Είσαι όμως έτοιμη να ρισκάρεις μ’ ένα συγκεκριμένο άτομο? Αν οι πράξεις σου υπαγορεύονται από αυτό που θέλει η καρδιά σου, συνέχισε να παραμένεις θετική. Ξέρεις τι είναι σωστό. Με την εμπιστοσύνη πως κάνεις αυτό που νιώθεις, θα κάνεις τις σοφότερες κινήσεις τώρα.

Σκορπιός

Αν πιστεύεις πως μια συζήτηση χωρίς να είναι άσχημη μπορεί να είναι προκλητική, τότε υπάρχουν κι άλλοι τρόποι για να κάνεις τις επισημάνσεις σου. Όμως ακόμα κι αν η ένταση δεν είναι το ζήτημα… αλλά υπάρχει ένα θέμα που αποφεύγετε να συζητήσετε με τον εραστή σου, η υπομονή, η ευαισθησία και η χάρη σου θα διασφαλίσουν ότι θα μιλήσεις με ειλικρίνεια, ευγένεια και με κατάλληλο τρόπο.

Tοξότης

Σήμερα πρέπει να είσαι ειλικρινής κι αυθεντική απέναντι στις εξελίξεις που θέλεις να βιώσεις στα ερωτικά σου. Ίσως υπάρχει ένας συγκεκριμένος στόχος που επιθυμείς να πετύχεις με κάποιον που λατρεύεις. Φαίνεται πως αρχίζεις να παίρνεις σοβαρά την ερωτική σου ζωή. Αν πιστεύεις πως αυτό θα κάνει ξεκάθαρο στο ταίρι σου πως αγαπάς πολύ το δεσμό σας, τότε έχεις απόλυτο δίκιο.

Aιγόκερως

Με το να τηρείς τις υποσχέσεις ή τις δεσμεύσεις σου, η ρομαντική ενέργεια ενισχύεται και βελτιώνεται. Όντας ο αληθινός εαυτός σου και μένοντας πιστή σ’ αυτά που λες…όχι μόνο θα κάνεις τον εραστή σου να χαμογελάσει αλλά και την καρδιά του να τραγουδήσει. Ξέρεις πως ό,τι λες το εννοείς και δεν έχεις καμία πρόθεση ν’ απογοητεύσεις τον αγαπημένο σου….ούτε τώρα, ούτε ποτέ.

Yδροχόος

Ένα ρομαντικό καβγαδάκι μπορεί εύκολα να θεριέψει. Πολλά εξαρτώνται από το πόσο επιθυμείς να πάρεις μια βαθιά ανάσα, και να δεις το θέμα σωστά. Αν το ζήτημα μπορεί να είναι κάτι που θα σας κάνει να γελάσετε τελικά, δείξε στο ταίρι σου πως θα το κάνεις πρόθυμα. Ακόμα κι αν κάτι είναι πολύ σοβαρό…..με μια ευέλικτη στάση, θα μπορέσετε και οι δύο να χαμογελάσετε.Στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

Iχθύες

Γνωρίζεις πως η συμπόνια σου είναι μια από τις καλύτερες ιδιότητές σου. Για άλλη μια φορά, πρόκειται να καθοδηγηθείς από την καρδιά σου και κανείς δεν θα αμφιβάλλει για την ικανότητά σου να το κάνεις – ειδικά αν πρόκειται για τον αγαπημένο σου. Άφησε αυτό το τυχερό άτομο να είναι ο αποδέκτης της έμφυτης καλοσύνης, ευγνωμοσύνης και φαντασίας σου τώρα.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments