Αθλητισμός

Σέρχιο Αραούχο ΑΕΚ: Τον θέλει αλλά με λιγότερα χρήματα

Σέρχιο Αραούχο ΑΕΚ: Τον θέλει αλλά με λιγότερα χρήματα
Σέρχιο Αραούχο ΑΕΚ: Η Ένωση θα επιδιώξει να κρατήσει τον παίκτη και τη νέα σεζόν τοποθετώντας χαμηλότερη οψιόν αγοράς στη συμφωνία.

Τον περασμένο Γενάρη η ΑΕΚ έκανε το “κόλπο γκρόσο” και έφερε στην Ελλάδα τον Σέρχιο Αραούχο. Ο Αργεντινός κατάφερε να μείνει μόλις ενάμιση χρόνο μακριά από την αγαπημένη του ΑΕΚ. Υπό τον φόβο της απώλειας του Νέλσον Ολιβέιρα οι “κιτρινόμαυροι” έκαναν όλες τις απαραίτητες διαδικασίες για να αποκτήσουν τον παίκτη. Τελικά ο Πορτογάλος έμεινε και σε συνδυασμό με την παρουσία του “Τσίνο” ο Καρέρα έχει στα χέρια του μια άκρως ποιοτική επιθετική γραμμή.

Η συμφωνία της ΑΕΚ με την Λας Πάλμας προέβλεπε τον δανεισμό του παίκτη μέχρι τις 30 Ιουνίου και την αυτόματη αγορά έναντι 2.5 εκατομμυρίων ευρώ. Σε περίπτωση που η ΑΕΚ δεν πλήρωνε αυτά τα χρήματα και επέλεγε να μην κρατήσει τον έμπειρο σέντερ φορ, τότε θα έπρεπε να πληρώσει ένα πέναλτι στην Ισπανική ομάδα για την αθέτηση της συμφωνίας. Ωστόσο τα πάντα ανατράπηκαν από την εξάπλωση του κορωνοϊού.

Σε νέα βάση οι συζητήσεις με την Λας Πάλμας

Στην ΑΕΚ είναι ξεκάθαροι ότι θέλουν τον παίκτη και τη νέα αγωνιστική περίοδο. Οι “κιτρινόμαυροι” άρχισαν τις επαφές με την Λας Πάλμας αρχικά για την παραμονή του Αραούχο μέχρι να τελειώσει και τυπικά η σεζόν. Οι Ισπανοί το δέχτηκαν και όπως όλα δείχνουν θα πρέπει να καθίσουν εκ νέου στο τραπέζι για να διαπραγματευτούν την μεταγραφή σε λίγες εβδομάδες. Αξίζει να σημειωθεί ότι η επιθυμία του Αργεντινού είναι να παραμείνει στην Ένωση.

Φυσικά τα πράγματα εξαιτίας της πανδημίας έχουν αλλάξει και για τα οικονομικά των ομάδων. Με δεδομένο ότι όλες οι ομάδες έχουν μείωση εσόδων και χρειάστηκε να έρθουν σε συμφωνία με τους ποδοσφαιριστές τους για “ψαλίδι”, θεωρείται δύσκολο για την ΑΕΚ να δώσει τα 2.5 της σχετικής ρήτρας αγοράς. Η ΑΕΚ θα ξεκινήσει έναν νέο κύκλο επαφών με την Λας Πάλμας για να κρατήσει για πάντα τον παίκτη και να τελειώνει μια και καλή αυτό το σίριαλ.

Η Ένωση θα επιδιώξει να πάρει και πάλι δανεικό τον Αραούχο τοποθετώντας και πάλι μια οψιόν αγοράς.Σύμφωνα με τη “Live Sport”, αυτή δεν θα ξεπερνάει το 1,5 εκατ. ευρώ. Όλα αυτά πάντως θα ξεκαθαρίσουν μετά τη λήξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων του Δικεφάλου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments