Nέα της αγοράς

ΓΙΩΤΗΣ Α.Ε.: Βραβεύεται για την ψηφιακή της επικοινωνία

ΓΙΩΤΗΣ Α.Ε.: Βραβεύεται για την ψηφιακή της επικοινωνία
ΓΙΩΤΗΣ Α.Ε.: Απέσπασε δύο σημαντικές διακρίσεις για τις επιδόσεις της στην ψηφιακή επικοινωνία.

Τα βραβεία διοργανώνει ο Τομέας Εταιρικών Υποθέσεων της ΕΕΔΕ, με στόχο την ανάδειξη βέλτιστων πρακτικών και επιτυχημένων στρατηγικών, που εφάρμοσαν επιχειρήσεις στην Ελλάδα, σε θέματα Επικοινωνίας και Eταιρικών υποθέσεων.

Η ΓΙΩΤΗΣ Α.Ε. λοιπόν, απέσπασε τις εξής τιμητικές διακρίσεις:  

  • Βραβείο στην κατηγορία Καλύτερη Χρήση Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης, για τη Στρατηγική και τις ενέργειες Social Media της εταιρίας.
  • Ειδικό βραβείο για την Καλύτερη Επίτευξη Δεικτών Επίδοσης (KPIs), για το παραπάνω έργο.

O κ. Μάριος Παπαθανασίου, Εμπορικός Διευθυντής της ΓΙΩΤΗΣ A.E. δήλωσε σχετικά: «H διπλή αυτή βράβευση επιβεβαιώνει ότι βαδίζουμε προς τη σωστή κατεύθυνση εντάσσοντας από νωρίς στη στρατηγική της ΓΙΩΤΗΣ τα νέα ψηφιακά Μέσα, καθιστώντας τον τομέα του digital, βασικό πυλώνα επικοινωνίας της εταιρίας με τους καταναλωτές».

Λίγα λόγια για την εταιρία ΓΙΩΤΗΣ Α.Ε.

Το 1930, όταν ο Ιωάννης και η Μαρία Γιώτη ίδρυσαν την εταιρία, ο αρχικός τους στόχος ήταν να προσφέρουν στα ελληνόπουλα μία καινοτόμο, δυναμωτική τροφή με αγνά συστατικά, από καλλιέργειες της ελληνικής γης. Αποτέλεσμα οι πρώτες βρεφικές και παιδικές κρέμες στην Ελλάδα, τα πασίγνωστα Άνθος Ορύζης ΓΙΩΤΗΣ και Άνθος Αραβοσίτου ΓΙΩΤΗΣ, τα οποία συνέβαλλαν στον περιορισμό της παιδικής θνησιμότητας που, εκείνη την εποχή, είχε λάβει διαστάσεις επιδημίας. Από τότε η έννοια της καινοτομίας είναι απόλυτα συνυφασμένη με την ιστορία της εταιρίας ΓΙΩΤΗΣ.

Έχοντας ως βασικό πυλώνα ανάπτυξής της την παρακολούθηση και διάκριση των νέων τάσεων, η ΓΙΩΤΗΣ ανοίγει διαρκώς νέους δρόμους στη διατροφή: από τη Φαρίνα ΓΙΩΤΗΣ, το πρώτο αλεύρι που φουσκώνει μόνο του, το Φρουί Ζελέ ΓΙΩΤΗΣ, το πρώτο επιδόρπιο στιγμής, τις Τούρτες ΓΙΩΤΗΣ, τα πρώτα ολοκληρωμένα γλυκίσματα, μέχρι την πρωτοποριακή σειρά Sweet & Balance, την πρώτη ολοκληρωμένη σειρά επιδορπίων με χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη, κατάλληλη και για άτομα με σακχαρώδη διαβήτη, η ιστορία της αποτελείται από σημαντικές «πρωτιές» και καινοτομίες. Η εταιρία σε όλη της την πορεία εξελίσσεται με έμφαση τον άνθρωπο, την έρευνα και την καινοτομία. Η ΓΙΩΤΗΣ διαθέτει ένα από τα αρτιότερα Τμήματα Έρευνας και Ανάπτυξης στην ελληνική βιομηχανία τροφίμων.

Σήμερα, με την 3η γενιά της οικογένειας Γιώτη να βρίσκεται «επί κεφαλής», η εταιρία είναι ηγέτης του διατροφικού γίγνεσθαι, με συνεχείς πρωτιές και διακρίσεις. Διαθέτει ένα ολοκληρωμένο στρατηγικό χαρτοφυλάκιο με περισσότερους από 300 κύριους κωδικούς πρωτοποριακών προϊόντων, συνώνυμων της ποιότητας, της ασφάλειας, της νοστιμιάς και ευκολίας στη χρήση που καλύπτουν τις ανάγκες της σύγχρονης ελληνικής οικογένειας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments