Ελλάδα

Κίνηση στους δρόμους τώρα live: Μποτιλιάρισμα στον Κηφισό λόγω τροχαίου

Κίνηση στους δρόμους τώρα live: Μποτιλιάρισμα στον Κηφισό λόγω τροχαίου
Κίνηση στους δρόμους τώρα live: Μποτιλιαρισμένος είναι ο Κηφισός στο ρεύμα καθόδου λόγω τροχαίου ατυχήματος.

Με υπομονή πρέπει να οπλιστούν οι οδηγοί καθώς το πρωί της Τρίτης ένα τροχαίο ατύχημα στον Κηφισό έκανε το ρεύμα καθόδου να ακινητοποιηθεί. Μποτιλιάρισμα χιλιομέτρων έχει σχηματιστεί και οι οδηγοί καλούνται να δείξουν ψυχραιμία.

Ήταν η ώρα (αιχμής) δύσκολη, ήρθε κι ένα τροχαίο να κάνει ακόμη χειρότερη την κατάσταση στον Κηφισό. Το τροχαίο, σύμφωνα με την αστυνομία, προκλήθηκε νωρίτερα στην κάθοδο του Κηφισού, στο ύψος της Πέτρου Ράλλη. Η κίνηση δεν άργησε να προκληθεί και το ρεύμα της καθόδου στο ποτάμι «μπλόκαρε».

Τα πράγματα έγιναν ακόμη χειρότερα όταν η Τροχαία άφησε, για λίγη ώρα λόγω του τροχαίου, την κυκλοφορία μόνο από μια λωρίδα και έτσι δημιουργήθηκε ακόμη μεγαλύτερο πρόβλημα.

Δείτε live την κίνηση εδώ

Κίνηση παρατηρείται επίσης στη Λεωφόρο Κηφισίας και στα βόρεια προς το κέντρο. Κόκκινες είναι και οι περιοχές του κέντρου της Αθήνας. Εάν χρειάζεται να κατευθυνθείτε στο κέντρο της πόλης μπορείτε εναλλακτικά να χρησιμοποιήσετε με προσοχή τα ΜΜΜ.

Επίσης προτείνονται εναλλακτικά μέσα και συνδυασμοί μετακινήσεων:

Για την είσοδο στο κέντρο από τα προάστια προτείνεται και η μετεπιβίβαση, τηρώντας όλους τους προβλεπόμενους κανόνες υγιεινής, στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, στις παρυφές των κεντρικών περιοχών, όπως στο Μετρό (π.χ. στον μεγάλο υπόγειο χώρο στάθμευσης στο μετρό Συγγρού-Φιξ) και στα λεωφορεία και τρόλεϊ. Για τις κοντινές μετακινήσεις στο κέντρο προτείνεται, όπου είναι δυνατόν, το περπάτημα και το ποδήλατο. Όλα τα στοιχεία δείχνουν ότι οι ώρες κυκλοφοριακής αιχμής στο κέντρο είναι 8:30-10:00 το πρωί και 2:00-4:00 το απόγευμα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments