Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Τρίτη [14/07/20]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Τρίτη [14/07/20]
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, την Τρίτη [14/07/20].

Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, την Τρίτη [14/07/20].

Κριός

Το πλανητικό σκηνικό σας δίνει την ευκαιρία να έρθετε σε επαφή με το αντικείμενο του πόθου σας. Ό,τι και αν συζητήσετε μαζί του θα είναι πολύ ενθαρρυντικό. Θα είναι προφανές ότι αισθάνεται με τον ίδιο τρόπο για εσάς εδώ και αρκετό καιρό.

Ταύρος

Η ενέργεια της σημερινής μέρας υποδηλώνει ότι ο/η σύντροφος σας είναι έτοιμος/η για δράση. Ίσως να μην σας αρέσει και τόσο αυτό, αν έχετε μια πιο τεμπέλικη διάθεση. Αισθάνεται ότι θέλει να επιτύχει κάτι χρήσιμο – και αν αυτό περιλαμβάνει κι εσάς, τόσο το καλύτερο. Σηκωθείτε από τον καναπέ και κάντε του/της παρέα.

Δίδυμοι

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό ενεργοποιεί την κοινωνική σας ζωή, σε βαθμό που αρχίζετε να αναρωτιέστε τι συμβαίνει. Μια τυχαία συζήτηση θα αποδειχθεί πολύ τυχερή για την ερωτική σας ζωή… Αν και στην αρχή δεν θα καταλάβετε πόσες δυνατότητες κρύβει αυτή τη γνωριμία.

Καρκίνος

Σήμερα μπορεί να αισθανθείτε ότι κάποιος/α προσπαθεί να σας πιέσει να μπείτε σε μια σχέση, χωρίς να είστε έτοιμοι. Το πλανητικό σκηνικό δημιουργεί μια ιδιαίτερα ενεργητική ατμόσφαιρα, που διευκολύνει όσους αισθάνονται αποφασισμένοι να υπερβούν τυχόν εμπόδια. Πείτε του/της πώς νιώθετε.

Λέων

Η ενέργεια της μέρας σας κάνει να αισθάνεστε υπέροχα. Αν ξεκινήσατε πρόσφατα μια σχέση και βρίσκεστε στα μέλια, να περιμένετε ότι το πάθος μεταξύ σας θα ανάψει περισσότερο. Αν ψάχνετε για σχέση, θα την βρείτε σε μέρη όπου μπορείτε να ασχοληθείτε με πράγματα που πραγματικά σας αρέσουν.

Παρθένος

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό ευνοεί τον έρωτα και το πάθος. Εάν βγείτε το πρώτο σας ραντεβού με κάποιον/α, θα καταλάβετε άμεσα ότι συνδέεστε με έναν βαθύτερο τρόπο. Νιώθετε ότι η σχέση σας δεν θα είναι κάτι παροδικό. Αλλά καλύτερα να κρατήσετε αυτή την πληροφορία προς το παρόν για τον εαυτό σας.

Ζυγός

Το πλανητικό σκηνικό δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις για ένα υπέροχο ρομαντικό βράδυ με το αντικείμενο του πόθου σας. Εάν περιμένατε μια σχετική ευκαιρία μετά από μια δύσκολη περίοδο, είναι η κατάλληλη στιγμή να το κάνετε. Μείνετε μέσα και απολαύστε ένα ρομαντικό δείπνο.

Σκορπιός

Αν προσπαθείτε να δώσετε σε κάποιο άτομο να καταλάβει πώς αισθάνεστε, το πλανητικό σκηνικό θα σας δώσει την ευκαιρία. Στείλτε ένα ερωτικό μήνυμα. Μπορείτε ακόμη να του γράψετε ένα ερωτικό ποίημα εάν νιώθετε αρκετά εμπνευσμένοι.

Τοξότης

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας δίνει την ευκαιρία να κάνετε κάτι διαφορετικό με αυτόν/αυτήν που αγαπάτε. Εάν έχετε καιρό να πάτε διακοπές, είναι μια καλή αφορμή για να προγραμματίσετε ένα ταξιδάκι σε ένα ρομαντικό μέρος.

Αιγόκερως

Η ενέργεια της σημερινής μέρας δημιουργεί μια ήρεμη και χαλαρωτική ατμόσφαιρα. Αν τον τελευταίο καιρό αντιμετωπίζατε προβλήματα στην σχέση σας, αξιοποιήστε αυτή την ρομαντική διάθεση για να συμφιλιωθείτε. Αγοράστε του/ της ένα δώρο, στείλτε του/ της ένα ερωτικό σημείωμα ή κάντε του/ της έκπληξή με ένα δείπνο στο αγαπημένο του/ της εστιατόριο.

Υδροχόος

Το πλανητικό σκηνικό σας δίνει τη δυνατότητα να εκφράσετε τα συναισθήματά σας, χωρίς να γίνετε κατακόκκινοι από ντροπή. Το αντικείμενο του πόθου σας θα συγκινηθεί τόσο, που μπορεί να χάσει τον έλεγχο. Αφού είπατε αυτό που θέλατε, μπορείτε να χαλαρώσετε και να αφήσετε τα γεγονότα να εξελιχθούν.

Ιχθύες

Εάν έχετε τη δυνατότητα να καλέσετε μερικά άτομα σπίτι σας, να ξέρετε ότι θα περάσετε πολύ καλά. Η ενέργεια της μέρας ενθαρρύνει το φλερτ και την διασκέδαση. Αν ψάχνετε για σχέση, φροντίστε να καλέσετε τα κατάλληλα άτομα. Μαγειρέψτε κάτι αφροδισιακό.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments