Αθλητισμός

Γιώργος Δώνης Μακάμπι: «Παίζει» για την ισραηλινή ομάδα ο Έλληνας τεχνικός

Γιώργος Δώνης Μακάμπι: «Παίζει» για την ισραηλινή ομάδα ο Έλληνας τεχνικός
Γιώργος Δώνης Μακάμπι: Σύμφωνα με δημοσίευμα, ο Έλληνας προπονητής είναι στο στόχαστρο της ισραηλινής ομάδας.

Ο Γιώργος Δώνης δεν θα συνεχίσει στον Παναθηναϊκό και είναι δεδομένο ότι αρκετές ομάδες, στην Ελλάδα και στον υπόλοιπο κόσμο, θα θελήσουν να του δώσουν τα «κλειδιά» των αποδυτηρίων τους. Άλλωστε, ο Έλληνας κόουτς έχει και διεθνή εμπειρία με αποτέλεσμα να έχει προβάδισμα απέναντι σε άλλους προπονητές.

Στον Έλληνα τεχνικό αναφέρεται σήμερα το Sportime που αναφέρει σε ρεπορτάζ του ότι ο Γιώργος Δώνης είναι στόχος της Μακάμπι Τελ Αβίβ, από την οποία θυμίζουμε έφυγε ο Βλάνταν Ίβιτς μετά την κατάκτηση δύο πρωταθλημάτων. Η αελληνική αθλητική εφημερίδα αναφέρει: «Σύμφωνα με την one.co.il προτεραιότητα της Μακάμπι Τελ Αβίβ ήταν ο Τιμούρ Κετσπάγια , ωστόσο εκείνος θα παραμείνει στην Ανόρθωση. Ο Γεωργιανός έχει συμβόλαιο με τον κυπριακό σύλλογο και θα το τιμήσει, επομένως κάπου εκεί μπαίνει στο κάδρο ως εναλλακτική επιλογή ο Δώνης. Οι Ισραηλινοί αναφέρουν πως ο κόουτς του Παναθηναϊκού αποτελεί εισήγηση του Τζακ Αγγελίδη, διευθύνοντα συμβούλου της Μακάμπι».

Τι συμφώνησαν Παναθηναϊκός και Δώνης

Ο Γιώργος Δώνης συμφώνησε σε όλα την περασμένη εβδομάδα με τη διοίκηση του Παναθηναϊκού για τα οφειλόμενα και την αποζημίωση του. Το συμβόλαιό του θα λυθεί την προσεχή Δευτέρα 20 Ιουλίου. Μέχρι τον Οκτώβριο του 2020 θα εξοφληθεί όλο το ποσό.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το sport24.gr, την περασμένη εβδομάδα, ο 50χρονος τεχνικός ήρθε σε συμφωνία με τη διοίκηση του Παναθηναϊκού, πάνω στο θέμα των οφειλών που υπήρχαν προς το πρόσωπό του από δεδουλευμένα μέσα στο 2020, όσο και στο ζήτημα της αποζημίωσής του.

Υπογράφοντας, ακολούθως, τη λύση της συνεργασίας του με τον Παναθηναϊκό, που θα «ενεργοποιηθεί» και τυπικά την προσεχή Δευτέρα (20/7), ένα 24ωρο μετά το τελευταίο παιχνίδι των play off και της σεζόν, με αντίπαλο τον ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ (19/7, 20:00). Οι ίδιες πληροφορίες μάλιστα, αναφέρουν πως ο Δώνης συμφώνησε να λάβει μέχρι το τέλος Ιουλίου ένα μέρος των χρημάτων που του οφείλονται «πακέτο» από τα δεδουλευμένα και την αποζημίωση (ποσό που συνολικά ξεπερνάει τις 700.000 €) και να εξοφληθεί υπόλοιπο σε δόσεις έως τον Οκτώβριο. Ακόμη ένα δείγμα, του πως αντιλαμβάνεται ο ίδιος τη σχέση του με τον Παναθηναϊκό, διότι δεν ήθελε να «στριμώξει» οικονομικά τη ρευστότητα της ομάδας με άμεση καταβολή όλου του ποσού, με κίνδυνο να διαταραχθεί η ομαλότητα στις πληρωμές των υπολοίπων.

Από εκεί και πέρα, μέσα στην εβδομάδα, ο προπονητής του Παναθηναϊκού, προτίθεται να κάνει το τραπέζι σε όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα (διότι από Δευτέρα άπαντες θα φύγουν με άδειες), για να αποχαιρετίσει παίκτες και συνεργάτες και να τους ευχαριστήσει για τη συνεργασία τους την τελευταία διετία. Όπως έκαναν πριν από δύο εβδομάδες και οι Χρήστος Δώνης, Γιόχανσον και Ινσούα σε εστιατόριο της Γλυφάδας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments