Οικονομία

Airbnb: Απίστευτο – Ζητά από τους ενοικιαστές να κάνουν δωρεές στους ιδιοκτήτες

Airbnb: Απίστευτο – Ζητά από τους ενοικιαστές να κάνουν δωρεές στους ιδιοκτήτες
Airbnb: Σε ένα απίστευτο αίτημα προχώρησαν ιδιοκτήτες σπιτιών με τη βοήθεια της εταιρίας αφού αιτούνται οικονομικής ενίσχυσης λόγω της ζημίας που υπέστησαν από την πανδημία του κορωνοϊού.

Δεν είναι ψέμα, όσο παράξενο κι αν ακούγεται. Άλλωστε, στο Twitter γίνεται… πάρτι με το αίτημα ιδιοκτητών διαμερισμάτων Airbnb. Τι ζητούν οι συγκεκριμένοι με τη βοήθεια της εταιρίας; Να κάνουν δωρεές οι ταξιδιώτες ενοικιαστές για να στηρίξουν τους ιδιοκτήτες που υπέστησαν οικονομική ζημία λόγω της έλλειψης πελατών κατά τη διάρκεια των lockdown εξαιτίας του κορωνοϊού.

Πιο συγκεκριμένα, οι ιδιοκτήτες σπιτιών Airbnb ζητούν δωρεά κυρίως από προηγούμενους ενοικιαστές των καταλυμάτων τους. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, άτομα που δεν μπορούν να αντέξουν οικονομικά τα Airbnb σπίτια τους, ρώτησαν στον ιστότοπο βραχυχρόνιας ενοικίασης αν θα μπορούσαν οι ενοικιαστές να συμβάλλουν οικονομικά, με απλά λόγια να κάνουν δωρεά.

Τι έκαναν; Έστειλαν email σε εκείνους που έχουν ενοικιάσει στο παρελθόν τα σπίτια, αλλά και σε μελλοντικούς ταξιδιώτες και τους ζητούσαν να συνεισφέρουν, λόγω της κρίσης που περνάνε εξαιτίας της πανδημίας.

Το email ανέφερε: «Όπως όλοι μας, οι οικοδεσπότες της Airbnb επηρεάζονται από την Covid-19 και πολλοί από αυτούς δεν μπορούν να καλωσορίσουν τους επισκέπτες. Τώρα περισσότερο από ποτέ, είναι σημαντικό να επικοινωνήσουμε και να υποστηρίξουμε ο ένας τον άλλο – ακόμα και με μικρούς τρόπους. Σήμερα, παρουσιάζουμε έναν νέο τρόπο σύνδεσης με τους αγαπημένους σας οικοδεσπότες. Τώρα μπορείτε να δημιουργήσετε εξατομικευμένες κάρτες ευγένειας που διευκολύνουν την αποστολή μηνύματος εκτίμησης ή ενθάρρυνσης, με την επιλογή να προσθέσετε μια συνεισφορά. Ελπίζουμε ότι αυτές οι κάρτες θα κάνουν τους οικοδεσπότες να χαμογελούν και να σας φέρουν λίγη χαρά».

Όπως είναι λογικό, σχεδόν κανένας δεν ανταποκρίθηκε θετικά στο αίτημα των ιδιοκτητών αφού και οι πελάτες του Airbnb είναι συνήθως άτομα που δεν μπορούν να μείνουν σε ξενοδοχεία και ψάχνουν πιο οικονομικές περιπτώσεις διαμονής στις πόλεις ή τα υπόλοιπα μέρη που ταξιδεύουν. Το συγκεκριμένο αίτημα έγινε θέμα συζήτησης ανάμεσα στους χρήστες του Twitter με κάποιους να είναι αρκετά εκνευρισμένοι και να αναρωτιούνται για ποιο λόγο να συνεισφέρουν οι ενοικιαστές.

Δείτε χαρακτηριστικά post στη συγκεκριμένη πλατφόρμα

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments