Τεχνολογία

Facebook Messenger: Υποστηρίζει screen sharing και για τα κινητά

Facebook Messenger: Υποστηρίζει screen sharing και για τα κινητά
Facebook Messenger: Η εταιρεία δίνει στους χρήστες τη δυνατότητα να μοιράζονται την οθόνη τους απευθείας από την εφαρμογή.

Έρχεται ακόμα μία προσθήκη νέας λειτουργίας στη mobile εφαρμογή του Facebook Messenger τόσο για συσκευές Android όσο και για iOS.

Σε αρκετές εφαρμογές βιντεοκλήσης υπάρχει η δυνατότητα διαμοιρασμού της οθόνης σας με τους συνομιλητές. Αυτό το χαρακτηριστικό έγινε ακόμα πιο δημοφιλές με την έλευση της πανδημίας, καθώς όλο και περισσότεροι εργάζονταν από το σπίτι. Έτσι, το ίδιο αποφάσισε να κάνει και το Facebook με τη Messenger εφαρμογή του.

Η εταιρεία δίνει στους χρήστες τη δυνατότητα να μοιράζονται την οθόνη τους

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, αυτή τη φορά, η εταιρεία δίνει στους χρήστες τη δυνατότητα να μοιράζονται την οθόνη τους απευθείας από την εφαρμογή κατά τη διάρκεια των video κλήσεων. Το screen sharing επιτρέπεται για έως 16 χρήστες σε web και desktop, ενώ στα Messenger Rooms το όριο ανεβαίνει στους 50 χρήστες.

Φυσικά, η «παγίδα» έχει να κάνει με το γεγονός πως οι διαχειριστές των Rooms θα μπορούν να επιλέξουν αν θα επιτρέπεται σε όλους τους συμμετέχοντες να μοιράζονται την οθόνη τους ή αν θα κρατούν μόνο αυτοί το δικαίωμα. Πάντως, το χαρακτηριστικό αυτό δεν είναι νέο για το Facebook, αλλά τώρα αποφάσισε να επεκτείνει αυτή τη δυνατότητα. Το screen sharing σας επιτρέπει να μοιραστείτε ένα live view της οθόνης σας ώστε να μοιραστείτε πρακτικά τα πάντα, σύμφωνα με το unboxholics.

Για ποιους χρήστες θα είναι διαθέσιμη αυτή η αναβάθμιση;

Έτσι, είτε θέλετε να μοιραστείτε αναμνήσεις από τη συλλογή της κάμερας, να ψωνίσετε μαζί online, να περιηγηθείτε στα social media μαζί και πολλά ακόμα, το screen sharing κάνει εύκολο το να παραμείνετε συνδεδεμένοι και κοντά με τους αγαπημένους σας, ακόμα κι όταν είστε μακριά. Και να αναφέρουμε πως το screen sharing θα εμφανιστεί στο Facebook Messenger στην επόμενη αναβάθμιση της εφαρμογής για Android και iOS.

Το Facebook Messenger είναι μια υπηρεσία άμεσων μηνυμάτων και εφαρμογή λογισμικού που παρέχει το κείμενο και τη φωνή. Το Messenger επιτρέπει στους χρήστες να συνομιλούν με φίλους τόσο στο κινητό όσο και στην κεντρική ιστοσελίδα. Μάλιστα, το Facebook έχει αναφέρει ότι το Messenger έχει 1 δισεκατομμύριο ενεργούς χρήστες κάθε μήνα!

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments