Lifestyle

Henry Cavill: Κατασκεύασε δικό υπολογιστή και μας τον παρουσιάζει

Henry Cavill: Κατασκεύασε δικό υπολογιστή και μας τον παρουσιάζει
Henry Cavill: Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο ηθοποιός έδειξε τα ταλέντα του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Στο παρελθόν είχε ανεβάσει μία εικόνα να βάφει το κράνος μίας Warhammer φιγούρας.

Ο ηθοποιός του Superman και του “The Witcher”, Henry Cavill, έδειξε για άλλη μία φορά τον πραγματικό ηρωισμό του δημοσιεύοντας ένα βίντεο με τον ίδιο να συναρμολογεί “όλα τα κομμάτια” για την κατασκευή ενός PC. Ο Cavill δημοσίευσε το βίντεο στο Instagram με μία παιχνιδιάρικη προειδοποίηση στην περιγραφή: “Αυτό το υλικό δεν είναι για όλους… συνιστάται προσοχή στους θεατές. Ίσως να δείτε πολλά κομμάτια που δεν έχετε δει ξανά”.

Για όσους είναι αρκετά γενναίοι να πατήσουν play, το βίντεο ξεκινάει με όλα τα εξαρτήματα που απαιτούνται για να κατασκευαστεί ένας υπολογιστής και γρήγορα μεταφέρεται σε μία λήψη του Cavill που διαβάζει το εγχειρίδιο χρήσης πριν αποπειραθεί να τοποθετήσει το πρώτο κομμάτι στην motheboard, σε μία σκηνή με περισσότερη ένταση και από μία αποστολή διάσωσης του Superman.

To υπόλοιπο βίντεο ακολουθεί έναν παρόμοιο ρυθμό, με τον Cavill να βρίσκει εξαρτήματα, να προσπαθεί να καταλάβει τις οδηγίες και μετά να συναρμολογεί τα κομμάτια. Αυτές οι σκηνές συνοδεύονται από ένα υποστηριζόμενο soundtrack από τον Barry White, το τραγούδι του οποίου πολύ σπάνια διακόπτεται για την παρουσίαση μίας σειράς από δραματικές κάρτες τίτλων που προσφέρουν μία χιουμοριστική εικόνα στις σκέψεις του Cavill.

Πολλοί fans αποφάσισαν να σχολιάσουν στο βίντεο:

Ένα χρήστης είπε: “Αυτό κάνει ο Superman στο FORTRESS OF SOLITUDE όταν ο κόσμος δεν απειλείται”, ενώ άλλοι σχολίασαν το πόσο ταυτίζονται με το περιεχόμενο, λέγοντας, “Ο Superman είναι ένας από εμάς”. Ένας άλλος ακόλουθος αναρωτήθηκε: “Μπορείς να μας πεις τι ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ, κύριε Cavill;”, αφού το βίντεο τελείωσε και ο εξοπλισμός άναψε επιτυχώς.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Cavill απέδειξε τον εσωτερικό geeky εαυτό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Στο παρελθόν είχε ανεβάσει μία εικόνα καθώς έβαφε το κράνος μίας Warhammer φιγούρας, λέγοντας ότι αυτή η ασχολία του είναι ένα από τα “χόμπι που έχω σχεδόν όλη μου τη ζωή” το οποίο “παρακολουθούσα αλλά δεν ασχολούμουν ενεργά”.

Καθώς αναμένουμε το επόμενο βίντεο από τη ζωή του Cavill στην καραντίνα, οι fans επίσης περιμένουν την κυκλοφορία του Snyder Cut του “Justice League”, που θα έρθει στο HBO Max το 2021, και μπορεί να πάρει τη μορφή μία τετράωρης ταινίας ή μίας μίνι-σειράς.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments